Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Динамо Десна. Розбір епізодів. І ми вже без Сідклея і Родрігеса? Выбор редакции

2021-08-26 13:06 Після виграшних матчів багато всього пропускається. Сьогодні я б хотів акцентувати увагу на двох моментах виграшного ... Динамо Десна. Розбір епізодів. І ми вже без Сідклея і Родрігеса?

Після виграшних матчів багато всього пропускається. Сьогодні я б хотів акцентувати увагу на двох моментах виграшного матчу із Десною. Бо ж була думка, що все могло піти інакше. Так воно є у футболі, що от забий вчора Монако хоча б один гол із тих 3-4 100% моментів, які були, і все було б набагато приємніше особисто для мене.

А так маємо те, що маємо. З’явилась диво-команда з яйцями. Але і з 10 легіонерами в основі, що Петракова радує безумовно. Бо ж навіть при наявності такої групи легів кращими гравцями двох матчів відбору у ЛЧ стали українські воротарі. Тому хотів би акцентувати увагу на розборі парочки моментів із гри з Десною. Та спочатку свіжа фоточка.
Про що можна сказати? Родрігес і Сідклей вже не в Динамо. Формально ще в, але на фотосесії до ЛЧ командній їх не було. Може це випадковість. Та я так не думаю. Правда тут виникає і інше питання, що може на фото немає ще одного гравця? Бо ж 2 гравця пішли і може хоча б один прийде? Цікавий момент. Почекаємо. Час ще є.
Що було б якби? Добре відомо, що в ліс би не ходили по гриби. Тому епізод, який стався першим. Циганков перший на м’ячі. Це прекрасно видно.
Він починає рух ліворуч, щоб зустрітись із м’ячом. Все логічно. Рука Домбровського, який вже на жовтій карточці, лежить на спині. Що він робить? Штовхає Віктора в право, не даючи йому завершити маневр ліворуч. Видно наскільки неприродньо Циганков змінює напрямок руху і падає. Що це? Як по мені це пенальті і друга жовта Домбровському.
Другий епізод стався пізніше. Якщо подивитись на початок епізоду, то всі гравці Динамо правильно тримають своїх суперників. 8 на 5. Всі зони перекриті.
І от робиться вкидання ауту в центр штрафної. Шапаренко тягнеться і не дістає. Він втрачає свого гравця. М’яч потрапляє до Безбородька, який виграє корпусом у Сироти і скидає у величезну вільну зону. Цю зону зобов’язаний був закривати саме Шапа. Але він провалив позицію. Цей епізод дійсно повинен був завершуватись голом. Але Динамо пощастило, що права у Калітвінцева молодшого більше для ходьби. А Тотовицький пізно зробив ривок. Детальки. Та робота Шапаренка по своєму супернику і зоні – по суті його єдина помилка в матчі. Та от одна помилка могла привести до величезних проблем.

Тому можна знову сказати, що для початку Десна повинна була вже грати у меншості як мінімум. Питання по реалізації пенальті – завжди доля успіху. Ніхто нічого не гарантує. У футболі завжди є місце випадку. Тому ця гра і така цікава. І тому ми маємо 4:0 і перемогу в одні ворота.

Дякую за вашу увагу!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

26.08.2021, 13:06
yarameel
Автор:
(yarameel)
Статус:
Наставник (4462 комментария)
Подписчиков:
40
Медали:
Выбор редакции × 199
Топ-матчи
Чемпионат Франции Лилль Ланс - : - 29 марта 22:00
Чемпионат Испании Кадис Гранада - : - 29 марта 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть