Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

На ображених воду возять... Выбор редакции

2021-09-17 23:17 Що лежить в основі запущених конфліктів? Поза. Не підходь до мене, бо я образилась. Багато людей, ... На ображених воду возять...

Що лежить в основі запущених конфліктів? Поза. Не підходь до мене, бо я образилась. Багато людей, навіть у зрілому віці, так і не навчились долати в собі цю специфічну рису характеру. Що таке Збірна, Команда і будь-який колектив людей? Це об’єднання людей, які зібрані для досягнення спільних цілей і задач.

Нормальна практика, коли хтось незадоволений своєю роллю, заробітною платнею, не задоволений іншими учасниками колективу. Яка задача керівника? Ми ж всі знаємо, що керівник Збірної, Команди і будь-якого колективу людей, це менеджер, психолог, лідер. Так, тут є багато методик. Від створення штучних конфліктів і конкурентного середовища, до мотиваційної складової і єднання колективу спільними вечерями, походами в театр і поїздками на спільний відпочинок. Цьому присвячено тисячі книжок.
Що ж зараз відбувається у Збірній Україні? Футболісти – завжди амбітні люди. Із прости характером стати футболістом рівня Збірної України нереально. В середині колективу всі знають рівень гравців, рівень віддачі. Всі розуміють, що повинні грати найсильніші. Тренер – людина, яка відповідає за результат. Відповідно склад, тактика, керування ходом гри – обов’язок тренера. Завжди є внутрішня кухня. От ми чули, що Родрігес мріяв піти з Динамо. І що ж ми побачили? Гравець у свій вихідний не поїхав в Париж насолоджуватись життям. Він приїхав у Київ на матч ЛЧ, щоб вболівати за Динамо. Яка офіційна позиція? Гравець хоче грати у сильнішому чемпіонаті, його допомогли, працевлаштували у систему МанСіті. Але ж і так зрозуміло, що нікуди він йти не хотів. Це внутрішній конфлікт. Гравця наказали. Та жоден не почув ніякого слова критики на адресу гравця, жодного сміття тренером Луческу не винесено. Те ж саме і по Сідклею. Всі люди знають, що те, що відбувається в середині родини, команди, збірної, колективу… Це не виноситься за межі колективу.

І от ми бачимо позу від тренера. Він образився. Ну, образився. Як вирішують люди між собою образи і конфлікти? Зустрічаються, спілкуються, домовляються. Є спільний інтерес. Мікроклімат у Збірній. Спільна ціль – ЧС у Катарі. Головний тренер і гравець повинні були абсолютно не публічно зустрітись, поспілкуватись. Це не стосується того, що Маліновський – один із найкращих легіонерів, який грає на топовому рівні в сильній команді. Це стосується будь-якого гравця і головного тренера. Треба спокійно поговорити. Але для цього треба прибрати «я образилась». І головний тренер ,як менеджер, як керівник, повинен бути ініціатором, організатором, лідером.

Ми ж бачимо, що тренер перевів все у публічну сферу. Перевів першим. І у публічну сферу потрапило дуже багато імен. Просто хтось, яка Караваєв, вирішили мовчати. Такий характер. Хоча і так зрозуміло, що образа у гравця дуже сильна. Маліновський відповів. Він не дав себе принижувати. Так, це поглибило конфлікт. Так, він також міг поступити мудріше. Але не стерпів публічного полоскання себе як людини. Збірна втратила гравця. Можливо це не критично. Але Збірна втратила повагу гравців до тренера – набагато гірше.

Чи є у Петракова результат? Немає. Чи є тактичні помилки? Безумовно. Як відобразиться вся ситуація із конфліктом і публічним полосканням білизни із журналістами на ситуацію в середині Збірної? Дуже погано. Бо гравці не відчувають довіру до тренера, який може в будь-який момент злити будь-якого гравця в ЗМІ. Публічно гравці не дозволять собі коментувати. Будуть казати, що все добре, працюємо. Будуть посміхатись. Але реально Петраков не те щоб втрати контроль над Збірною, він його і не отримав. Виправити цю історію вже неможливо. Тренер своєю позою показав, що він дуже слабкий менеджер проекту. В його віці ситуація вже не зміниться. Такий характер. Який висновок? Терміново треба міняти менеджеру проекту, бо проект на грані повного провалу.

Дякую за увагу!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

17.09.2021, 23:17
yarameel
Автор:
(yarameel)
Статус:
Наставник (4462 комментария)
Подписчиков:
40
Медали:
Выбор редакции × 199
Топ-матчи
Чемпионат Франции Монпелье Нант 1 : 1 Закончился
Чемпионат Украины Минай Черноморец - : - 27 апреля 13:00
Днепр-1 Динамо - : - 27 апреля 13:00
Чемпионат Англии Вест Хэм Ливерпуль - : - 27 апреля 14:30

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть