Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Динамо Баварія. Спіймати свій шанс! Выбор редакции

2021-09-28 12:32 Дуже цікаво із яким настроєм Динамо полетіло в Мюнхен. І з яким настроєм Команда вийде на ... Динамо Баварія. Спіймати свій шанс!

Дуже цікаво із яким настроєм Динамо полетіло в Мюнхен. І з яким настроєм Команда вийде на поле. Це буде надмірна напруга і страх перед грізним суперником? Чи це буде релаксний стан, коли можна грати у футбол, намагатись показати себе красиво і яскраво, бо результат відомий заздалегідь? Чи це буде максимальне налаштування, жорсткий футбол і гра на результат?

Є цілий ряд запитань. Та все ж я сподіваюсь, що все буде професійно і відповідально. Максимальна концентрація і готовність до бою. Зрозуміло, що кожен гравець прагне грати проти таких суперників, на такому рівні, щоб зарекомендувати себе. Це виклик ЛЧ. Це амбіції довести те, що робота йде у правильному напрямку.
Баварія – команда збалансована. Всі лінії виглядають потужно. Німецька команда не грає в якусь одну схему. Не грає виключно через фланги, чи виключно по центру. Це суперник, який грає від своїх найсильніших сторін. Високий пресинг, якісний відбір і швидкісний перехід від оборони в атаку. Можна провести бездоганний матч, але Баварія буде терпіти і шукати свої можливості. Не важливо як. Позиційний напад чи швидкісна атака, дальні удари, стандарти, проникнення з глибини… Ця команда буде тиснути. Навіть при позитивному результаті тиск буде продовжуватись без зупину. І буде піймати на мінімальній помилці. Більше того. Можна не допускати помилок, тримати структуру, не давати вільних зон і все одно німці можуть забити ударом у стилі Баслера. У Мюнхені є виконавці, які на це спроможні. Тому цей суперник абсолютно непередбачливий і цим небезпечний.

Можна точно сказати, що цей склад зіграний. І єдина вагома втрата міжсезоння – Давід Алаба, була компенсована приходом молодим Упомекано, який вважається найкращим захисником Бундесліги. Баварія ще й підсилила центральну ось австрійцем Сабітцером. При цьому основна обойма – 15-16 футболістів. Всі вони – майстри високого класу. Тому ротація завжди мінімальна. По суті якщо і будуть зміни проти Динамо, у порівнянні із попереднім матчем, то це буде максимум 2-3 гравці. Дійсно зі старту можуть вийти хтось із трійки Сабітцер, Мусіала і Гнабрі. Так, можна було б теоретично подумати, що Динамо можуть недооцінити і виставити на 80% новий склад. Теоретично така вірогідність дійсно існує. На практиці у 2 турі в таке слабко віриться.

У чому шанси для Динамо? Баварія дійсно може недооцінити нас. Така собі внутрішня психологічна розслабленість гравців. Навіть у великих команд таке стається. При всій силі атаки суперника є обрізки. Обрізки – на сьогодні головна проблема Баварії. За матч стабільно 2-3 обрізки стаються. І тут важливо спіймати цей шанс. Оборона безумовно далеко не бездоганна. Це пов’язано саме із ризиком грати завжди високо, завжди агресивно, залишаючи за спиною вільні зони. Це призводить до вилучень. Іноді Баварія програє навіть проти слабких команд. Динамо точно не гратиме першим номером з позиції сили, бо на сьогодні цих сил недостатньо. А от створити проблеми у швидкісних атаках – цілком можливо.

Ментально є віра в Команду. Але є і розуміння реальності. Важливо пам’ятати історію, що ми зіграли 8 матчів: 4 матчі перемогли, 3 програли і в 1 була нічия. І поки баланс на нашу користь. Тому побажаю хлопцям показати якісний, змістовний футбол і тримати концентрацію всі 90+. А переможе сильніший.

Дякую за увагу!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

28.09.2021, 12:32
yarameel
Автор:
(yarameel)
Статус:
Наставник (4462 комментария)
Подписчиков:
40
Медали:
Выбор редакции × 199

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть