Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Магія Львова, 65-ий виїзд на Збірну та перервана серія. Репортаж від Брюса Выбор редакции

2021-10-16 17:30 Божевілля ! Неймовірно ! Фантастично ! Я б навіть сказав шалено ! Я просто не знаю, ... Магія Львова, 65-ий виїзд на Збірну та перервана серія. Репортаж від Брюса

Божевілля ! Неймовірно ! Фантастично ! Я б навіть сказав шалено !

Я просто не знаю, якими ще словами описати те, що відбувалося на трибунах "Арена-Львів". Це був напевно найкращий та найемоційніший мій виїзд на Збірну.

До речі, матч Україна - Боснія і Герцеговина став для мене ювілейним - 65-им моїм виїздом на домашні матчі Збірної України !

На відміну від практично усіх коментів на сайті після матчу, які вважають, що справжні "експерти" у футболі, я бачив УСЕ !!!, геть усе, що відбувалося на стадіоні, і можу краще оцінювати ситуацію та гру нашої Збірної. І я просто в щоці від того факту, скільки лайна полилося на Олександра Васильовича у коментах... ;( Це ж треба так принижувати Головного Тренера Збірної ? Ви, псевдофани Збірної, яки не приїхали та не підтримали Збірну на "Арена-Львів", ще насмілилися наїжджати на гравців та тренера ? Якщо б ви приїхали до Львова і віддали всі сили та свою енергетику на стадіоні, то могли б щось там вимагати від них. А так краще помовчте.

І особисто я, абсолютно на засмучений. Я навіть дуже задоволений усім. А скільки ж усього було цікавого у Львові, що це можна перераховувати годинами. Але усе по порядку.

По прибуттю до Львова, зустрів знайомого. І ним виявився...... Віталік із прізвиськом "татко", який останнім часом допомагає Парамону. Тобто доглядає його. До речі, Парамон зовсім поганий, бо впав, вдарився потилицею, і...... втратив зір...... І навіть гроші Ігоря Михайловича йому у цьому не допомогли поки що. Але не буду я про погане.

Моя подорож, як і завжди, починалася від Залізничного вокзалу і до центру міста Лева. Ну і якже я міг не зробити фотку на згадку нашого Батька - Степана Бандери :)

І як не дивно, але чим більше я наближався до центру, тим більше розумів, що сьогодні буде дуже маленька підтримка Збірної з інших регіонів. В усьому винен клятий "коронавірус"...... Це фото чудово ілюструє практичну відсутність вболівальників з інших міст ;( Це центр Львова, до слова.

Але коли я, за 5 годин до матчу, тримав напрямок у бік "Арена-Львів", то побачив, що по-троху вболівальники починають підтягуватися з інших регіонів на власних авто. Це стосувалося звичайно вболівальників з Заходу країни.

Стосовно тестів. Їх робили вже по 300 грн, і була не одна конкуруюча фірма. Але як виявилося при вході на стадіон, то наявність результатів тестів, перевірили у перших 3-ох !!! вболівальників. Далі вже ніхто нічого не перевіряв. Отакі методи безпеки...... :( Температурний скрінінг був, але перевірка результатів тестів, то цим ніхто не займався.

Стосовно організаторів, то відбулася жахлива затримка запуску вболівальників та теріторію стадіону. Замість 18:45, почали пускати...... о 19:55......

А тепер про найприємніше. Маю на увазі про ауру на стадіоні. Коли заходиш на "Арена-Львів", то вже у перші хвилини відчуваєш, що твоє серце швидше б'ється ;) І скажу я вам усім, що починаючі з 20:00, вболівальники почали підтягуватися.

Були різні вболівальники: і сердиті, і веселі, і з вусами, і без, і радісні, і з прикольними головними шапками ;)

А також ніхто на повірить, але трапилася мені дівчина, яка сиділа на 2 ряди нижче, і я зробив її фото, і це копія Влади Сєдан - файна лялечка білявочка львів'яночка :) Як дві краплі схожа з Владою Сєдан.

А вихід наших воротарів, а особливо вихід гравців, а особливо вихід справжнього Капітаніща Ярмоли, вболівальники зустріли шаленими оплесками.

А коли команди вийшли на стадіон, то Андрій Пятов та Андрій Ярмоленко, отримали нагороди, як гравці, які зіграли 100 матчів за Збірну. Це таки досягнення.

А потім настала та мить, коли частота ударів серця збільшилася вдвічі. Зазвучала мелодія Національного Гімну. І ДзіДзьо затягнув "Ще не вмерла....", і увесь стадіон затягнув Гімн України І натиснувши на ці блакитні літери, наші вболівальники перейдуть посиланню на моє відео на YouTube. !!! Яке ж захоплення, коли увесь стадіон, як один затягує Гімн. Просто неймовірно ! До того ж, усе це робиться від душі, не жалкуючі при цьому своїх голосових зв'язок. У такі миті, відчуваєш себе найщасливішою людиною у світі.

І з початком першої секунди матчу, понеслося: "Слава Україні ! Героям слава ! Слава нації ! Смерть ворогам ! Україна - понад усе !". І звісно не могло обійтися без "хутін - пуйло" ;)

Як завжди, наші гравці з початком матчу погнали забивати. З перших хвилин розпочали активність, і це не дивно, Андрій Ярмола, Віктор Циганков та Микола Шапаренко. Також приємно здивувала активність Тимчика.

Дуже було видно, з трибун, по перших хвилинах, як наші гравці швидко хочуть забити. І що ж Ярмола накоїв, коли забив на 15-ій хвилині ? Просто ввів стадіон у літургічний шок ;))) Гол був заслужений зважаючі на те, як Україна атакували на перших хвилинах.

Ярмола десь до 35-ої хвилині активно відробляв і у нападі, і у захисті. Але потім стало помітно після цієї 35-ої хвилини, як Андрію стає важко фізично. Олександр Васильович і сам казав, що Ярмола і сам просив замінити його у перерві. І якими розкішними були Микола Шапаренко та Віктор Циганков. Постійно лізли вперед, як і Роман Яремчук. А коли Яремчук підхоплював м'яч, то трибуни шаленіли. Все ж таки улюблениць Львова :)

І відмічу ще раз активного Тимчика, який ще у першому таймі міг забити. Дуже він мені сподобався.

А хвилини з 30-ої, нахабні боснійські хлопці :) почали сміливіше грати, і нахабно лізти вперед. Але добре, що Пятов врятував. Взагалі, немає питань до грі Андрія Пятова. Виручав там, де потрібно. А ось захист у вигляді Кривцова, Матвієнка плюс Тарас Степаненко, відверто не вразили. Дуже багато провалів було, коли атакували боснійці. А що ж Забарний, спитаєте Ви мене ? Намагався страхувати Кривцова та Матвієнка.

Та і взагалі, з трибун було помітно, що боснійці нічого не бояться. А ось наші, і все це бачили, фізично дуже втомлені були. І іноди елементарно не вистачало сил, щоб стримувати міцних боснійців. Ця кінцівка від босніяк у першому таймі, дуже злила мого сусіда праворуч, який казав: "Так хлопці не можна. Можемо і догратися !"....

В перерві, увесь стадіон затягнув "Червону руту". Це буле прекрасно ! От чого не вистачало, то це пісні "Я піду в далекі гори......" Якже не вистачало цієї пісні......

До речі, у перерві вдалося вхопити ще одне фото львівської чорнявої красуні :) Дівчата у дійсно найкрасивіші . Тут навіть немає про що сперечатися.

Далі команди виходять на другий тайм під шалені оплески для нашої Збірної та під освистування для боснійців. І це природньо.

І як приємно було бачити, що з початком другого тайму наші гравці побігли забивати. Два !!! моменти упродовж 5 !!! хвилин !!! То Шапі не вистачає кількох сантиметрів, то супермегамоментище змарнував Тимчик, коли майже сам на сам вибігав на ворота боснійців і пробив, але якже йому сьогодні нещастило. А Ромчик Яремчук таку нагоду змарнував забити за кілька хвилин.

Початок другого тайму просто вогонь. Але знов хвороба "не реалізація" нас підводить.

І мені незрозуміло одне. А точніше поведінка судді. Що повинні були зробити босніяки, щоб їх почали видаляти суддя за побиття Ярмоли по ногах ???!!! І якже Пятов потягнув удар Джеко ?! 12-го числа ввечері, на Арена-Львів", Пятов був одним з найкращих.

А що сталося після 60-ої хвилини ? Фізика далася взнаки. Ярмола вже був настільки втомленим, що ледь пересувався на ногах.

І коли босніяки забили, то на хвилину стадіон впав шок. Але завдячюючі фанам та Олександру Васильовичу, який підбіг до поля та почав підіймати руки, щоб трибуни прокинулися та почали неймовірно підтримувати Збірну, то одразу почулося багатотисячне "У - КРА - Ї - НА !!!". Усі ми погнали нашу рідну Збірну до перемоги !!!

А ще неймовірні фани вивісили цікавий та повчальний плакат для декого :)

"Українська - рідна мова.

Бери приклад з Петракова".

Браво ! Олександре Васильовичу великий Respect за те, що відповідає українською на прес-конференції.

І от останні хвилини матчу. На 88-ій хвилині увесь стадіон затягує "Ще не вмерла України......" і це була дуже емоційно та від душі. І під слова Гімну, наші гравці просто полетіли забивати переможний гол. І ледь не забили, коли був призначений штрафний у бік босніяк, але Зубков не зміг перекинути стінку.

Прозвучав фінальний свисток, але вболівальники ще залишалися на своїх місцях. І до сектора фанів підійшли гравці та Олександр Васильович. І усі виконали відому на увесь світ "ісландську хакку". Це було фантастично !!!

До речі, стадіон правильно робив, що скандував прізвище Петракова ! Заслужив !

І знов, типу, нікому непотрібний пенсіонер Ярмола, "поклав" свій черговий гол за Збірну. Красунчик !

Попередні усі !!! офіційні матчі, а їх було 13, Збірна України виграла у Львові. Але ця унікальна серія, на жаль, перервалася. І це була перша нічия у офіційному матчі. Буває і таке.

Можна звісно сумувати, але після перебування на стадіоні, я у такому екстазі від підтримки вболівальників з різних куточків України.

Полишав стадіон з мешканцем Дніпра, з яким ми і дісталися на таксі до залізничноного вокзалу, де і попрощалися.

Я просто аплодую стоячі Львову та львів'янам за теплий прийом та їхню привітність. Львів - це зовсім інша цивілізація та світ, де думають по-європейські та думають про майбутнє, а не про минуле, звідки я і приїхав.

Щиро вдячний Львову ! Це було незабутньо і вже не дочекаюся, коли повернуся туди. І повернутися сюди хочу якнайшвидше.

Слава Україні !

З захопленням та неймовірним оптимізмом, Брюс, вільна Луганщина !

І до зустрічі, місто Лева ! Я тебе обожнюю :)

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

16.10.2021, 17:30
auto-yevgeniy-
Автор:
Статус:
Эксперт (7803 комментария)
Подписчиков:
6
Медали:
Выбор редакции × 3

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть