Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Чи потрібен Динамо Артем Довбик? Выбор редакции

2021-12-27 22:20 В житті дійсно важко загадувати, передбачати. Легко писати, щось розповідати і прогнозувати. Тим більше, якщо не ... Чи потрібен Динамо Артем Довбик?

В житті дійсно важко загадувати, передбачати. Легко писати, щось розповідати і прогнозувати. Тим більше, якщо не несеш жодної відповідальності. Зараз у ЗМІ навколо Динамо багато чуток. Здавалось би, що був затишок і от знову пішли чутки. 17-ти річний ізраїльтянин, колумбієць із Боки, Артем Довбик. Це про трансфери на вхід.

Найсвіжіше. Трансфер Миколенка узгодили вже більше тижня тому. Але от узгодили і поки без офіціозу. Найбільше ж чуток навколо форвардів. Рамірес, Супряга, Кулач. Такий великий вибір форвардів і поки жоден не може витіснити Гармаша з основи. Всі ж знають, що головною проблемною позицією в Динамо залишається вістря атаки. Хоча багато хто з нас може сказати, що головна проблема – відсутність опорного півзахисника високої якості. Цілком можливо, що цієї зими Динамо спробує розчистити склад, підпустити більше молоді і придбати 2-3 якісних гравця.
Вся ця шуміха останніх днів про Довбика може нічого не значити. Але тут і сам Артем висловився, що був на перегляді в Динамо, коли був молодшим. Та от попросився назад. І що ніяких образ на Динамо не тримає. І що готовий розглядати всі пропозиції. Висловився і почесний президент Дніпра 1. Хоча всі ж знають, що він ніяких рішень не приймає. Тут активно наводиться приклад Супряги, який в Динамо так і не заграв. Психологічно зламався. Я б навів приклад і Ротаня, який перейшов у Динамо лідером Дніпра, перейшов за хороші гроші. Та от лідером тут не став. Повернувся у Дніпро, знову став там лідером. А завершив кар’єру таки в Динамо. Та можна ж копнути ще глибше. Михайленко, Максимов, Литовченко, Протасов, Дем’яненко. Історія трансферів гравців Дніпра в Динамо давня. Як і історія дружби цих клубів. Диму без вогню не буває. Тут або на імені Динамо хочуть нагріти інтерес до Артема, або інтерес дійсно існує.

Можна розповідати про гроші. Та от історія Ігоря Михайловича і Ігоря Валерійовича давня. Багато спільного бізнесу, інтересів, достатньо дружні відносини. Тому між собою точно домовляться, якщо дійсно існує інтерес, якщо Луческу і Довбику це цікаво.

Довбик – один із самих прогресуючих гравців у 2021 році. Він яскраво увірвався у Збірну. І в Дніпрі 1 провів дуже яскраву половину сезону. Хороші габарити, агресія, правильні вміння використовувати фізичні данні. Артем показує спортивні наглість і впевненість у власних силах. Достатньо холодний при прийнятті рішень. Можна чітко сказати, що він тягне на собі Дніпро 1. Якщо гравець буде прогресувати і далі, то може стати дійсно форвардом високої якості.

Але чи можливий прогрес в Динамо? Чи вистачає рівня для гри при іншому психологічному тиску? Головний негатив у Довбика – те, що за 2 роки він і його команда повністю провалили всі матчі проти Динамо, шахти і Зорі. Багато очікувань і слабка, невиразна гра. Той же Рамірес прийшов у Динамо як лідер свого чемпіонату. І всіх розчарував. Так і не закріпився в Команді. Більше літав і лікувався. Робити ставку на Довбика – ризик. У Супрягу вклали теж великі інвестиції. Так, Довбику вже 24 і останній рік він привертає увагу. Але у 2020, 2019, 2018 він абсолютно не вражав. Можливо, що він знайшов свого тренера. Можливо, що це такий вдалий період у кар’єрі. Довбик – лише 2021 рік. Казати про стабільність, прогнозувати це – дуже складна історія.

Я допускаю, що Довбик переїде в Динамо. Але не сприймаю цю новину як якусь сенсацію. Скептичність до будь-яких переходів гравців, які вже у зрілому віці і не мають 3-4 стабільні сезони на високому рівні, з виступами в єврокубках, це нормальна річ. Мені дійсно хочеться побачити в Динамо більш якісних гравців.

Дякую за увагу!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

27.12.2021, 22:20
yarameel
Автор:
(yarameel)
Статус:
Наставник (4462 комментария)
Подписчиков:
40
Медали:
Выбор редакции × 199
Топ-матчи
Чемпионат Англии Арсенал Челси - : - 23 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть