Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Чи буде ще Динамо продавати цієї зими? Выбор редакции

2022-01-02 20:42 Хочеться порадіти за Віталія Миколенка, який поїхав у сильний чемпіонат. Точніше треба сказати, що поїхав він ... Чи буде ще Динамо продавати цієї зими?

Хочеться порадіти за Віталія Миколенка, який поїхав у сильний чемпіонат. Точніше треба сказати, що поїхав він у найсильніший чемпіонат нашої планети. Наявність великих грошей зробив зараз навіть із аутсайдерів Прем’єр Ліги клуби із бюджетом за 100 млн євро. І так як і далі ця ліга збирає всіх найкращих, то відрив від інших ліг продовжує зростати.

Віталі лише 22 роки. Але він здається вже так давно в основній обоймі. Що вже всі кажуть, що він пересидів у чемпіонаті, втратив мотивацію, зупинився у розвитку. Цілком можливо, що це дійсно так. Тому хочеться вірити, що він буде стабільно грати і прокладе дорогу в Англію і іншим гравцям Динамо.
Зараз пішли чутки, що Динамо взимку планує продавати ще. І що мова йде про лідера Команди. Насправді всі основні активи Динамо на сьогодні – власні вихованці. Так, у нас є група гравців, яких можна продати за відносно адекватні 2-7 млн. Мова про Кендзьору, Де Пену і Вербіча. У них є паспорти громадян ЄС і тому будь-який середняк Серії А, Примери і Бундесліги із задоволенням підпише їх за адекватні гроші.

Та от основні активи Динамо хто це? Є ті, хто міг би ними буди. Я про Попова, Тимчика, Супрягу, Лєднєва, Караваєва. Але травми, відсутність ігрової практики призвели до того, що їм треба додавати. Так, можливо треба змінити клуб тим же Лєднєву і Супрязі. Попову ж треба нарешті одужати, набрати форму і стабільно грати. Той же Сирота поки проводить перший сезон в старті і активно додає у своїй трансферній вартості. Тимчику теж важливо почати стабільніше грати у старті і він буде прогресувати.

Тому найбільші активи Динамо – Бущан, Забарний, Шапаренко, Буяльський і Циганков. До цього списку я б додав ще Самбу Діалло. Як не дивно, але вже зараз за 19-ти річного гравця Динамо може отримати дуже хороші гроші за трансфер. І це точно мова про цифри із шістьма нулями. Але поки не настільки висока, як це може статись коли гравець заграє в старті Першої Команди. Безумовно було б чудово продати Буяльського. Його вік ще дозволяє нормально пограти в солідному чемпіонаті. Та й статистика останніх двох сезонів робить його добротною бойовою одиницею. У нас же багато хто вважає, що на місці Буї повинен грати яскравіший гравець. Продаж Бущана також цілком реальний, бо він набирає оберти і є №1 у Збірній. А за його спиною стоїть Нещерет, якому вже час або давати ігрову практику, або відпускати грати на дорослому рівні. Шапаренко набирає оберти і на мою суб’єктивну думку його продавати ще рано. Влітку він буде коштувати ще дорожче, ніж зараз. Забарного заберуть зараз за величезні гроші. Заберуть топи. Серед всіх гравців у світі футболу він серед гравців своєї вікової групи по суті один з двох центрбеків, які грають. При цьому Забарний грає більше всіх за ігровим часом і на самому найвищому рівні. За його спиною є Антон Боль, який є так само надзвичайно талановитим гравцем. Циганков – головна біль. Так, він лідер. І його цінник найбільший. Його рівень найвищий. Він вже пересидів у чемпіонаті. Але от не думаю, що команди рівня Евертона приваблять Віктора. І відповідатимуть його амбіціям. Тому тут все складно.

Виходячи із усього написаного, я думаю, що лідер і кандидат головний на вихід цієї зими – Георгій Бущан. Так буде краще для всіх. Але я можу і помилитись. І це буде хтось інший. Все ж великі трансфери не відбуваються за 5 хвилин. Це переговори декількох місяців. По Де Пені можна домовитись за пару днів. А от по Бущану, Забарному, Шапаренко, Циганкову, Буяльському і Миколенко – доволі важкий процес. Бо це власні вихованці. І ІМС просто так їх не віддасть нікому. Тільки за хороші гроші, на хороший контракті і в сильний чемпіонат.

Дякую за увагу!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

02.01.2022, 20:42
yarameel
Автор:
(yarameel)
Статус:
Наставник (4462 комментария)
Подписчиков:
40
Медали:
Выбор редакции × 199
Топ-матчи
Чемпионат Франции Ницца Лорьян 3 : 0 Закончился
Чемпионат Испании Сельта Лас-Пальмас - : - 20 апреля 15:00
Чемпионат Украины Черноморец Кривбасс - : - 20 апреля 15:30
Чемпионат Германии Вольфсбург Бохум - : - 20 апреля 16:30

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть