Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Про гру ДК з норвежцями.

2022-01-27 13:06 Перший тайм.Якщо коротко, то це не гра,а жахіття якесь! Ніякої думки на полі від гравців,повна безвідповідальність ...

Перший тайм.Якщо коротко, то це не гра,а жахіття якесь! Ніякої думки на полі від гравців,повна безвідповідальність за свої дії. У класних команд півзахисники практично не обрізаються ні на своїй половині поля,ні на чужій.Наш же Шапаренко ухитрився 4 рази обрізатися лише в 1-му таймі. Бущан як не вмів грати на виходах,-так і надалі не навчився.

Бойко в цьому відношенні також не кращий. А що найбільше мене вразило та і,мабуть, всіх,хто розуміється на футболі, дурість гравців на 14 хв.гри;-подаємо кутовий,розіграли і від штрафного майданчика суперника віддаємо пас своєму воротареві!!!??????? Що це було???? І не НЛО!.

Другий тайм: Що витворяє Бурда на 5хв??? Та за таке в нормальних командах виганяють з команди або садять в глибокий запас! Скажете,що це контрольні ігри? Як бувший тренер скажу вам,що якщо ти виходиш грати у футболці з емблемою рідного клубу,-то для тебе не має бути ні товариських,ні контрольних ігор. Всі ігри повинні бути ОФІЦІЙНИМИ !!! Так я виховував молоде покоління... Тепер ,напевно,так не виховують!Висновок,-зажерлися! Все влаштовує,харчування зарплата,проживання.і т.д Ганьба та й годі.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

27.01.2022, 13:06
bor1408kov
Автор:
(bor1408kov)
Статус:
Наставник (3259 комментариев)
Подписчиков:
7
Медали:
Выбор редакции × 1
Топ-матчи
Чемпионат Франции Ницца Лорьян 3 : 0 Закончился
Чемпионат Испании Сельта Лас-Пальмас - : - 20 апреля 15:00
Чемпионат Украины Черноморец Кривбасс - : - 20 апреля 15:30
Чемпионат Германии Вольфсбург Бохум - : - 20 апреля 16:30

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть