Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Володимир Бражко - ще один вихованець в обоймі! Выбор редакции

2022-01-31 16:47 Динамо поїхало на збори у Туреччину. Знову режим закритості. Відомі наче клуби, із якими будуть спаринги. ... Володимир Бражко - ще один вихованець в обоймі!

Динамо поїхало на збори у Туреччину. Знову режим закритості. Відомі наче клуби, із якими будуть спаринги. Та от поки відомо точно лише те, що в 17-00 31.01.22 товариський матч із Лудогорцем. Я впевнений, що це позиція Луческу. У більшості сучасних команд тренери регулярно виходять на спілкування із журналістами.

Відповідають на всі складні питання. У нас же ми лише по факту дізнаємось, що пішли Лєднєв, Супряга і Рамірес. І позиція тренера тут важлива. Він же повинен давати публічні сигнали. Тепер ми чуємо, що Шабанов переходить у Фехевар. І дійсно у списку в Туреччину його немає. Але там немає і Андрієвського. Цілком можливо, що через пару годин з’явиться інсайдерська інформація, що він теж кудись переходить. А можливо у хлопця ковід чи травма. Ще розповідають про обмін, про перехід в Шериф Каддірі в обмін на перуанця Густаво Дуланто. Із нашою доплатою. Чи то оренда у Верес, а може у Зорю чи Фехевар. Та вся ця інформація приходить не від головного тренера, а від різних інсайдерів. Про що я кажу? Луческу необхідно більше спілкуватись із журналістами. Хоча, можливо дійсно таку поведінку багато хто підтримує.
Але хочеться все ж знайти світло. І воно є. Світла достатньо. Хоча Волошина схоже відчепили, але інші молоді гравці залишились. І, так кажуть, що на зборах ще приєднаються деякі гравці з дубля до основи. Все ж всі тепер тренуються в достатній близькості. Можна обмінюватись гравцями. Важливо все ж підвести підсумки перших зборів. Для себе я чітко побачив, що точно один гравець буде переведений з дубля в основу. Мова про Володимира Бражка.

Вже достатньо давно говорять про Володимира. Він увірвався у дорослий футбол у 2019 році, коли був переведений із випускного класу одразу в молодіжну команду, оминувши U19. І в 17 років закріпився, почав показувати стабільний, якісний футбол. А потім у жовтні 2019 молодий гравець на тренуванні порвав хрести. Ця травма у професійному спорті тільки молодшає. У Динамо так багато молодих гравців, які через це пройшли. Я про Попова, Бурду, Боля, Шулянського. Володимир лікувався майже рік. Лише у червні 2020 він почав знову грати. Наприкінці 2020 року знову травма і пропуск зимових зборів. Травматизм у молодому віці може знищити кар’єру. Але 2021 Володимир провів без травм, стабільно.

Володимир Бражко в 14 років переїхав у Київ із Запоріжжя. Його основний конкурент, Сергій Сидорчук, так само приїхав із Запоріжжя. Правда у більш дорослому віці. Позиція опорного півзахисника в Динамо є найбільш уразливою. Такі «фахівці», як я, давно мріємо про трансфер на цю позицію. Але Мірча Луческу схоже вирішив зробити ставку на власного вихованця. Зовнішньо Бражко виглядає спокійним, врівноваженим, збалансованим гравцем. Але іноді емоції вибухають. І Володимир може піти у жорсткий стик, зробити ризиковий підкат. Можливо, що у дорослому футболі він позбудеться цих рис. Його головні риси – спокій, гарна робота з м’ячом, поставлений перший пас і удар. На мою суб’єктивну думку він технічно якісніше оснащений, ніж Сергій. Все інше – досвід. Співати оди зарано. Розхвалювати непотрібно. Успіх молодіжного Динамо в ЛЧ – величезна доля чорнової роботи від Бражка. Тому хочеться вірити, що він отримає свій шанс у Першій Команді. А ми отримаємо майстерного опорника.

Дякую за увагу!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

31.01.2022, 16:47
yarameel
Автор:
(yarameel)
Статус:
Наставник (4462 комментария)
Подписчиков:
40
Медали:
Выбор редакции × 199
Топ-матчи
Чемпионат Англии Арсенал Челси 5 : 0 Закончился
Чемпионат Франции Лорьян ПСЖ - : - 24 апреля 20:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть