Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Динамо Чукарічкі. Розбір помилок і досягнень. Выбор редакции

2022-02-03 12:51 Товариські матчі не є показовими з точки зору результатів. Грає велика група гравців. Є молодь, яка ... Динамо Чукарічкі. Розбір помилок і досягнень.

Товариські матчі не є показовими з точки зору результатів. Грає велика група гравців. Є молодь, яка тільки починає награватись в обоймі. Всі грають під навантаженнями, тому швидкості ще тримати важко весь час. Однак матч із Чукарічками є показовим. Бо ж грали 2 склади. І результати у цих складів абсолютно протилежні.

Не тільки результати, а і зміст гри. Індивідуальні рішення – не залежить від фізичного стану. Бо рішення – рівень футбольного інтелекту. Помиляються всі. Та ціна помилки завжди різна. Хочеться проаналізувати гру Динамо у двох таймах. Бо ж всі це бачили. Всі можуть зробити висновки.
Перший тайм вийшов провальним саме за змістом. Чому? Навіть якщо не дивитись на рахунок на табло. Серби повністю переграли той склад, який у нас грав. Навіть при 0:2 вони продовжували тиснути, контролювати м’яч, домінувати. Гравці ж Динамо по суті єдиний гольовий момент створили на 2 хвилині матчу, коли Гармаш вийшов один на один із воротарем і просто ковирнув м’яч, а не якісно виконав удар. Варто сказати, що цей склад назвати повністю резервним я б не став. Все ж ціла група гравців максимально наближені до основи – Тимчик, Сирота, Гармаш, Де Пена і Дубінчак, який зараз позиціонується як головна заміна Миколенка. Бойко і Шепелев – теж люди з обойми. Хоча грають менше. Кулач, Антюх і Бурда дійсно майже не грали в першій частині сезону. Бражко ж – та молодь, яка награється з дубля. Кожен з цих гравців може з’явитись в основі на будь-який матч.
Перший гол у наші ворота. Тут важко щось розбирати капітально. Так, Тимчик дав спокійно подати. Не зустрів суперника. Але от видно, що Сирота займав свою позицію. Що він все бачив. І що контролював очима гравця суперника. Та під час навісу програв позицію, випустив гравця, не зумів заблокувати. Чому? Бо був спиною до суперника. Тоді як повинен був розвернутись і зустрічати гравця. Так вже виходить, що одна індивідуальна помилка гравця при індивідуальних діях призводить до пропущеного голу. Футбольний інтелект гравця Чукарічек виявився вищим за інтелект Сироти. Хоча там і Бойко міг вийти на перехоплення. Він був ближче до м’яча.
Другий гол – історія Кума. Гармаш отримує м’яч у центрі поля, невдало його оброблює, його накривають, а він, замість пасу назад в оборону, починає закривати корпусом. У підсумку обрізає команду. Важливо звернути увагу, що гравці Чукарічек зі всіх ніг летять в атаку, а Денис спокійно встає, спокійно дивиться як суперник скриває оборону. Жодного бажання летіти виправляти свою обрізку. Це дуже важливо. Апатія і пасивність. І те, що нам забили з рикошету від Сироти – вже зовсім інше.

А далі півгодини першого тайму, коли Динамо не зуміло створити в атаці взагалі нічого. Якесь безсилля. Коментатор так і сказав, що враження важких ніг. Чи є це показником? Просто цей набір гравців виявився неспроможним переломити хід гри. Впевнений, що для тренерського штабу – дуже показово.

Склад на другий тайм порадував появою пари Забарний і Боль. На мою суб’єктивну думку на сьогодні – найкраща пара центрбеків із наявних гравців. І конкуренцію може скласти лише Попов. Та йому треба ще відійти від важкої травми. Описувати хід гри не варто. Чукарічкі грали дуже агресивно. Створювали проблеми і основному складу. Але цей склад Динамо таки переломив хід гри, дотиснув, перехопив ініціативу, притиснув суперника до його воріт. Були знайдені аргументи, які зламали хід гри. І це є найбільшим позитивом. Але варто акцентувати на персоналіях.

Сама суперечлива фігура 2 тайму – капітан. Сергій Сидорчук декілька разів дико обрізався. Просто провалився. Але, на відміну від Гармаша, не виключився з боротьби. Між іншим і Забарний пару раз помилився, але не так фатально. Те, що після обрізок Сидорчука нас вибачили – фарт і все ж оборона вдало підстрахувала. Сидорчук знову міг забити шедевр з пасу Шапаренка з кутового. Але удар все ж вийшов не настільки разючим. Хоча все це дуже красиво. І гольовий пас на Вітіньо під тиском. Шикарний пас на 50 метрів по діагоналі. Це заслуговує на гучні оплески.
Гравець матчу – безумовно бразилець Вітіньо. Тепер можна побачити як він додає. Якість рішень у кінцевій фазі. Гольова на Буяльського. Вирішальний гол. Як він приймає, як вилітає в атаку, як намагається відпрацьовувати в оборону. Безумовно навесні Динамо отримає в основу якісного гравця на лівому фланзі. І тут то Де Пена не може не бачити, що Вітіньо виграє у нього конкуренцію в одні ворота.
Головна новина матчу – поява Бєсєдіна на полі. Артем відновився від травми. Не очікував, що так швидко. Чудова новина. І це на фоні Ваната, який дійсно провів хороші 35 хвилин на полі. Дуже хороші. Зміцнів Влад за півроку. Бєсєдін – величезний позитив. Бо людина одужала після страшної травми. Можливо він не всім подобається. Але дійсно Динамо отримало форварда, який вмотивований і буде в кожній грі битись за результат.

Дякую за увагу!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

03.02.2022, 12:51
yarameel
Автор:
(yarameel)
Статус:
Наставник (4462 комментария)
Подписчиков:
40
Медали:
Выбор редакции × 199

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть