Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Покажи мені твій півзахист, і я скажу яка у тебе команда! Выбор редакции

2022-02-07 22:29 Я думаю, що іноді забагато думаю. В період міжсезоння насправді не так і багато тем, для ... Покажи мені твій півзахист, і я скажу яка у тебе команда!

Я думаю, що іноді забагато думаю. В період міжсезоння насправді не так і багато тем, для творчості. Тим більше в таку зиму, як зараз. Хоча йдуть товариські матчі, активно рекламується помпезний готель в Ларі, де Динамо проведе всі збори. Товариські матчі вже залишили свій слід. Динамо дуже активно попрацювало на трансферному ринку.

Дуже багато гравців працевлаштувались. Але дійсно залишилось багато запитань. Бо є ряд позицій, де конкуренція зависока. Хоча ККД від гравців не завжди високий. Є ж позиції, на яких конкуренції немає взагалі. Вона навіть теоретично не проглядається. І тому саме це особисто для мене є найскладнішим питанням перед початком сезону.
От зараз все більше обертів набирає перехід перуанця Густаво Дуланто в Динамо. Сам гравець відновлюється від травми. Цілком можливо, що саме цей факт поки затримує офіційне оформлення угоди. Капітан Шерифу. 26-ти річний гравець, який діє на позиції лівого-центрального захисника. Дійсно для Луческу це важливо, мати на цій позиції якісного гравця. Ми продали Шабанова. Заробили на цьому трансфері гроші. Хоча до кінця дії контракту залишалось 5 місяців. Але у Динамо зараз є чітко 4 гравця в центр захисту. І якщо позиція Забарного сумнівів не викликає, то його напарник – місце для конкуренції. Основною парою у чемпіонському сезоні були Забарний і Повов. Восени ставка була зроблена на Сироту. Молоді хлопці, які вже здобули чемпіонство, пройшли 2 ЛЧ. Ця трійка – майбутнє Динамо і українського футболу. Одужав Бурда, який так само одного віку із Дуланто. Плюс на зборах дуже приємні враження складає Антон Боль. Настільки приємні, що багато фахівців саме Боля вважають найкращим варіантом партнерства у захисті для Забарного. Намагання підписати Дуланто набирають оберти. Ми позбавились Шабанова. У нас є ціла плеяда молодих і вже з хорошим досвідом центральних захисників. Навіть із більшим, ніж у суттєво старшого перуанця. Це ж абсолютно не критична позиція.

Менеджмент Динамо в один голос каже про необхідність підписати нападника. Забивного, досвідченого. При цьому ж позбулись за останній час аж 6-х форвардів. Всі в орендах. Ісаєнко, Каргбо, Русін, Супряга, Рамірес, Соль. На контрактах є Ванат, Кулач, Бєсєдін, Шкурін, Вербіч і Гармаш. 12 форвардів на 1 позицію. І Динамо хоче підписати на цю позицію ще одного. Це не моє діло. Але ж що занадто, то не здраво.

Тепер ми подивимось на ключову складову гри. Як там у класиків? Покажи свій півзахист, і як скажу на що спроможна твоя команда. Легко назвати основну трійку гравців, які складають трикутник у центрі поля. Це Сидорчук, Шапаренко і Буяльський. Як для нашого чемпіонату – потужний трикутник. На рівні ЛЧ він себе не проявляє, тут всім зрозуміло, що для цього рівня необхідний більш потужний трикутник. А в чемпіонаті він є ударною силою. Всі 3 гравці спроможні робити різницю. Навіть Сергій Сидорчук при Луческу дивує шикарними дальніми ударами. Та от хто стоїть за ними? Андрієвський і Шепелєв. При цьому Андрієвський на перших зборах в Іспанії лікувався. В Туреччину не поїхав. Шепелєв поїхав і регулярно грає. Але його гра викликає все більше критики. На позицію Буяльського дублером був Богдан Лєднєв. В останніх матчах на цій позиції пробували вже Де Пену. Провально. Це ж складна позиція. Знайти гравця, який би вмів так лаконічно грати під нападником, так знаходити зони, так вдало знаходитись у тіні і неочікувано винирювати з неї – складна робота. Йде випробовування Бражка на позицію Сидорчука. Поки складно проходить процес. От ми і маємо 3 основних півзахисники, які можуть давати результат на рівні чемпіонату, і прірву за ними. Якщо на 1 гру ще можна знайти заміну, то на гру у довгу… І не видно, щоб у клубі проаналізували цю історію. Мати стільки форвардів і лише 3-х безальтернативних півзахисників на 3 позиції – для мене абсолютно не зрозуміло.

Дякую за увагу!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

07.02.2022, 22:29
yarameel
Автор:
(yarameel)
Статус:
Наставник (4462 комментария)
Подписчиков:
40
Медали:
Выбор редакции × 199
Топ-матчи
Чемпионат Франции Марсель Ницца 2 : 2 Закончился
Чемпионат Англии Брайтон Ман.Сити - : - 25 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть