Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Бурчу...

2022-06-09 13:45 «Я прищіпаю команді атакувальний футбол, щоб нікого не боялись. Якщо вам сподобалось, дуже дякую за таку ...

«Я прищіпаю команді атакувальний футбол, щоб нікого не боялись. Якщо вам сподобалось, дуже дякую за таку оцінку нашої праці», - так вчора сказа Петраков на пресконференції після гри.

Постріл в голову… Чесне слово.

Не сподобалось. Абсолютно. Сама провальна гра Петракова. Істинний петрабол у всій його холодній льодовій красі.

Хтось в коментах вчора під час гри написав, що наблюдає гру Вереса з Рухом. Я думаю, що він ще польстив грі. Це була гра з мого далекого дитинства на рівні нашого колгоспу Чапаєва проти команди з колгоспу Ватутіна в рідному селі Рівному.

Вчора на поле вийшли грати гравці (окрім пройшовшого повний курс Миколенко), для яких конспекти Мальдери - не що інше, як китайська грамота для татуйованого аборигена з племені тумба – юмба (хоч не буду ображати всіх абориген, бо дехто з них розуміють мову Конфуція).

Для Мудрика і К головне - м’яч, щоб бити, бігти й боротись. Все інше, наприклад – мозок, на думку наших мудрих футболістів, ніякого відношення до футболу не має. Або не є головним. Вбивайте, мене, ріжте, стріляйте в мене, але це так. Коли я почув, як Петраков зверхньо та з сарказмом говорить про команду Шевченко, що та лише безцільно катала м’яч («А що таке стиль Шевченка? Катати м'яч безцільно ми не будемо»), то стало зрозуміло, що з Олександром Васильовичем нас чекає класичний «бий та біжи». Бо якщо тренер не розуміє різниці між катання м’яча та процесом підготовки його до разючого удару, то біда не тільки стукає в двері, а вона вже прийшла.

Олександру Васильович – тренер раннього юрського періоду, коли краще грали ті, хто вище та далі б’є. В своїх перших матчах він це й намагався впровадити, згадйте ті гри. Згадайте, що наш тренер говорив про Караваєва, Зінченко і як він ігнорував Малиновського. Та нарешті, через "не бажаю" до нього дійшло, що хлопці, яких зібрав Шевченко й вимуштрував Мальдера, грають в футбол краще, ніж він його бачить. Й це дало результат.

Але все ж таки свербіло, все ж таки гнітило, що його команду, команду яку він очолює, до сих пір називають командою Шевченко, а його хвалять в основному за те, що він не порушив налаштувань Мальдери.

І вчора в грі навіть не проти середняка, а проти «аж самої» Ірландії, в якій вже давно не грають Робі Кін, Шей Гівен, немає Куїна і Тоні Каскаріно, наш дорогий Олександр Васильович вирішив зіграти в свій футбол, своїми гравцями, гравцями, яких не зіпсував Мальдера нудними лекціями.

І зіграв…

Це було щось. Але це «щось» неможливо назвати футболом. Мудрик хватав м’яча і гнав його вперед, нікого не помічаючи і намагаючись обіграти весь захист остров'ян. Подумайте, Михайло 40 раз отримував круглого і лише 22 раза віддавав передачу, та й то не вперед (лише одна передача якось нагадувала ключову). Теж саме касається й Зубкова (37 раз отримував м’яча і лише 14 раз віддавав передачі, в основному впоперек). А від вінгерів в першу чергу чекають не марнотратства, а точного гольового пасу. А їх не було. Тому і сидів Довбик на голодному пайку. До того ж самовпевні Мудрик з Зубковим не зуміли ні разу нікого обіграти один в один.

Петраболісти...

Слова богу, що Циганков, який вийшов на заміну, якимось чудом загнав «дурачка» в ворота. Але й це потрібно вміти робити. Вміти, а не придумувати і вигадувати. З його виходом гра поліпшилась, нарешті заграв і Шапаренко, який в першому таймі був як в воду спущений. Циганков хоч трохи та все ж надав імпульсу розуму нашій команді. Тому ми й довели цю гру до виграшу, хоч кінцівка була ой якою валідольною. Показник вірогідності голів (хG) в Ірландії більш, ніж в 2 рази, більший, чим у наших прищеплених петраболістів (1,86 проти 0,8). І це, пане тренер, абсолютно ніяка Ірландія.

На мою думку продовження контракту з Петраковим загубить цю команду, бо він нічого не може їй дати. Його задача не вчити хлопців грати в футбол, як він звик і любить робити, а поставити гру команді. А Олександра Васильовича цього не вчили й уже не навчать. До того ж дехто з гравців, як видно, і не бажають чомусь прогресивному навчитись, бо думають, що схопили бога за бороду і вміють чеканити м'яча. А одної лише мотивації від Петракова - недостатньо.

Все. Досить. Вибурчався.

З повагою,
Скіф.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

09.06.2022, 13:45
Skyf
Статус:
Эксперт (9891 комментарий)
Подписчиков:
41
Медали:
Выбор редакции × 162
Топ-матчи
Чемпионат Франции Марсель Ницца 2 : 2   24 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть