Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

ТЕРМІНОВО! Україно, до зброї!

2022-07-10 23:09 Президент України Володимир Зеленський віддав наказ відвоювати південь нашої країни! Як ми йшли до цього наказу. ...

Президент України Володимир Зеленський віддав наказ відвоювати південь нашої країни!

Як ми йшли до цього наказу. Нагадуємо. Тримали удар, накопичували сили, берегли людей та зброю, домовлялись з партнерами, отримували західну зброю та боєзапас, тренували резерви в тилах, убезпечнювали запаси та арсенали.

І одночасно били та виснажували ворога всюди, де була можливість. В Маріуполі. В Сіверодонецьку. В Золотому та Гірському. В Лисичанську.

Ми дочекались - ворог видохся, здох, виснажився морально, фізично та технічно. Останні два тижні наші воїни розбивали “Хаймарсами” тилові бази ворога, накопичені склади БК та місця зберігання зброї. Ми завдавали оркам нищівних ударів всюди, де вони не чекали. Ми дочекались моменту, коли орки встали на “оперативну паузу”, не встані продовжувати подальші наступальні дії. Ми не будемо чекати, коли вони підтягнуть нові резерви та нову (стару) техніку, якої в рашистів ще надто багато. Ми йдемо вперед!

Останнім тижнем Ірина Верещук щодня закликала українців на окупованих територіях терміново виїжджати аби не піддавати себе ризику попасти під удари. Сьогодні зранку від неї з’явилось повідомлення, що людям, що ще лишаються в окупованих містах потрібно терміново облаштувати безпечне місце, запастись медикаментами, харчами та водою. Наші партизани перебили залізничні магістралі та почали нищити орків, наводячи на них кошмар та жах.

І ось нарешті! Щойно виступив Олексій Резніков, де він повідомив, що Володимир Зеленський віддав наказ негайно деокупувати воєнним шляхом південь нашої Батьківщини, а він як Міністр оборони прийняв цей наказ та приступив до його виконання. Це означає, що від сьогодні наші війська переходять у контрнаступ!

Україно, вперед! Мочімо орків! Звільняймо країну! Перемога буде за нами!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

10.07.2022, 23:09
10.07.2022, 23:09
392247 0
auto-yevgeniy-
Автор:
Статус:
Эксперт (7803 комментария)
Подписчиков:
6
Медали:
Выбор редакции × 3
Топ-матчи
Чемпионат Франции Ницца Лорьян 3 : 0 Закончился
Чемпионат Испании Сельта Лас-Пальмас - : - 20 апреля 15:00
Чемпионат Украины Черноморец Кривбасс - : - 20 апреля 15:30
Чемпионат Германии Вольфсбург Бохум - : - 20 апреля 16:30

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть