Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Поки війна, не до футболу

2023-01-04 10:50 Майже рік війна на теріторії України продовжується. Якщо Україна захищає свої землі, свою ідентичність , свободу ...

Майже рік війна на теріторії України продовжується. Якщо Україна захищає свої землі, свою ідентичність , свободу та незалежність, орки мають бажання повністю знищити нашу країну, бо сьогодні Україна , як кістка у горлі для москалів. І це не в 2014 році почалось , а раніше, зробить екскурсію у минуле і дуже багато цікавого побачите .

Це і Лужков з вологими мріями про Севастополь та Крим, це Тузла, це газові війни, це бажання у владу свого протягнути, навіть об"єднаний футбольний чемпіонат бажали зробити, та ще багато чого... Чому так, це довга розмова, не на одну годину, або, навіть на не один тиждень, можливо на роки. Історія, справжня історія дуже важко розуміється , бо більшовики її спотворили у минулому й багато хто досі не бажає зробити в голові переоблік. Всю маячню та дурню вилучити, а правдою наповнити мізки. Але це дуже боляче. Гарних руськіх не буває, або бачу так мало, що дивуюсь, як сталось, що розум у московії зник зовсім, чому росіяни не мають бажання думати, про емпатію й мови нема від слова , зовсім. Тільки щира радість після ракетних обстрілів міст та інфраструктури України. Є сумніви? Тоді продовжую. На початку війни після посту, що я виклав на сайті, одна тваринка, а інакше я не можу цю, наче людину, назвати , написав мені свій коментар на особисту сторінку. Мабудь, своє нутро не захотів для всіх показати, бо дуже лякливий, як всі москалі. Ось що ця особа написала:

auto-sergej557 заблокировать 11 марта 2022 - 08:59

Ну привет, Дудник! Ты конечно законченная тварь и ублюдок. Русских будешь убивать. А ты сам то кто? Тварь без рода и племени. Письма сестре пишешь. Почитал я это письмо. Счастье, что у меня нет такого братца. Враг. Подлый враг. Ты просто нацик и фашист. Руки у тебя до России не дорасли. Я тебя еще в 14 году вычислил. Ну и скот ты. Твой отец с фашистами воевал, уважаемый человек, награды имеет, а ты тварь служишь этим фашистам. Зоя Космодемьянская тебе не нравится, 28 панфиловцев не было. Конечно ты бы очень тварь хотел, чтобы фашисты тогда Москву взяли. Хотел жить в фашистском мире. Ты и сейчас радуешься им, боготворишь им. Какая же ты сволочь дудник. Ну ничего это недолго будет. Скоро все кончится. Вашим фашистам, нацикам придет конец. Ты подумай, что будет потом. Я много мог бы тебе написать, что какая ты скотина и сволочь. Только за то, что ты русских собрался убивать прощения тебе не будет. Запомни. Добро всегда победит. Россия страна освободитель, за ней правда. Вот так то тварь. Ваши воюют как исламисты. Прикрываются женщинами и детьми. Вас давно бы уже раскалашматили, просто наши солдаты они же люди, не ваши нацики. Сколько фейков придумали. Один Мариуполь чего стоит. Но умные люди все это понимают. По поводу блокировки — мне по барабану. Я специально зарегистрировался, чтобы тебе это написать ублюдок. Нацизм не пройдет. Победа будет за нами. И тебе проснуться в обновленной Укропии.

Я цьому ідіоту нічого не відповів, бо це теж саме, що собаці про теорію відносності Ейнштейна розповідати. Мозок не здатний зрозуміти. І сьогодні не бажаю відповідати цій потворі, але показати справжнє обличчя орків, навіть вболівальників Динамо дуже хочу. Якщо комусь здається, що це особлива думка одного чоловіка, то він помиляється. Це думка всіх росіян, особисто кожного й всіх разом. Чому так, не треба дивуватись, телевізор для сусідів як горілка, він підтримує всіх у стані сп’яніння , але не алкогольного, а інформаційного. А горілка і телевізор разом роблять свою справу гарно. Їм так зручніше, так їм краще. Академік Іван Павлов , якого ми пам’ятаємо по досвідах на собаках, дуже влучно зробив висновок – «…російська людина має таку кволу мізкову систему, що не здатна сприймати дійсність, як таку. Його умовні рефлекси координовані не з дійсністю, а тільки зі словами. Для російського ума факти, істина, реальна дійсність не указ, головне те, в що віримо, що вигадали , що в наших мізках. Тобто живемо у фантазіях.»

Якщо кому здається що це не так, поспілкуйтесь з росіянами різного віку та статі, самі побачите що це сумна правда. Тому війна майже рік йде, і більше ніж сто тисяч вбитих орків нічого не означають, вони говорять словами скабєєвих, та навіть словами головного орка не сумніваючись, А емпатії у росіян ніколи не було та звідки їй взятися, якщо кровожерливий цар тільки радіє зруйнованим містам та вбитим українцям і це кожного дня телевізор демонструє. Але ж нашу історію росіяни ніколи не вчили, нічого не бажають знати про українців, хто ми, чому ми не схожі з росіянами, та ще дуже багато чому… Але головне, що всі українці стали на захист країни проти орди з півночі, а наші вороги ніяк не можуть зрозуміти що вони окупанти, агресори, що весь світ підтримую Україну бо розуміє що насправді коїться. Сподіваюсь, що перемога над ординцями буде за Україною в цьому році. Ось тоді буде багато часу про футбол спілкуватись.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

04.01.2023, 10:50
betelgeuze1948
Автор:
(betelgeuze1948)
Статус:
Эксперт (10340 комментариев)
Подписчиков:
136
Медали:
Выбор редакции × 85
Топ-матчи
Чемпионат Англии Брайтон Ман.Сити 0 : 4 Закончился
Чемпионат Германии Бохум Хоффенхайм - : - 26 апреля 21:30
Чемпионат Италии Фрозиноне Салернитана - : - 26 апреля 21:45
Чемпионат Франции Монпелье Нант - : - 26 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть