Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Безглуздий футбол

2023-03-13 12:10 Говорити що - небуть про футбол немає сенсу, бо вчора футболу просто не було. Не було.... Безглуздий футбол

Говорити що - небуть про футбол немає сенсу, бо вчора футболу просто не було.

Не було....

Те що ми бачили назвати футболом не повернеться язик. Біготня, маячня і вперта боротьба за три бали на кожному клапнику поля, не жаліючи ні своїх, ні чужих. В такій битви виграє не той, хто краще грає, а той хто менше помиляється.


Друзі, якщо ця гра, гра без думки, без тактики, без намагання зіграти нестандартно є грою лідерів українського футболу, то горе українському футболу. Чи не так?

І слава богу, що Хайнер виявився «нашою людиною» в Дніпрі, як Джеймс Вормолд за Гремом Гріном був їх людиною в Гавані (згадайте книгу цього автора). Я, чесно кажучи, взагалі не розумію навіщо цього бразильця заявили за дніпровський клуб. Гравець з клубу що зайняв 18 –місце з 20 в чемпіонаті Бразилії, гравець, який в 40 матчах за цей клуб у всіх турнірах в минулому році нахватав 14 гірчичників і дві червоні картки, гравець, що в 27 рокві тільки два сезони пограв в Серії А Бразилії, приїхав запалювати в Україні…
Та нізащо… Жодної зірки він не запалить.

Три його обрізки в першому таймі та пас (дякуємо богу) на Буяльського – ось і весь славетний доробок цього бразильського «таланту».

Ще одне. В цій в’язкій грі абсолютно пропали Довбик з Піхальонком, головна ударна сила дніпрян. Мені здається, що Довбик навіть ні разу не вдарив по воротам. Запам’ятався лише його пас на Піхальонка, коли той повинен був забивати (десь на 25 хвилині). А більше я нічого не можу згадати про цей вже уславлений нашими піїтами дует.

До речі, і в киян абсолютно випав з гри вже багатьма розхвалений Беніто. І навпаки, в такій грі, коли не потрібно творити, а необхідно лише руйнувати і не боятись, що хтось забіжить тобі за спину, як риба в воді почували себе Попов з Дячуком.

Стара «хитра лисиця» Луческу повністю переграла молодого і перспекривно «прогресивного» Кучера, віддавши дніпрянам володіння м’ячем. А вони, слава богу, як і ми, абсолютно не вміють грати з 60% володіння ним. Кучер з тих, хто ще не навчився оволодівати захисними редутами. І не впевнений, що навчиться. Тому можу стверджувати, що якщо власники Дніпра -1 хочуть гучних перемог, то їм необхідно міняти тренера. Кучер – не тренер для звитяг, Кучер - тренер для перемог в Першій Лізі. Там його Еверест.

Саме це спонукало мене написати перед грою, що щось віщує в мені про перемогу киян. Логічно нічого собі не міг доказати і пояснити, але напівсвідомість вперто стверджувала це….

Вчора ми перемогли, але якщо така тактика буде і в майбутньому в матчах з більш вмілими суперниками, то горе нам. Наприклад з Зорею, де все більше й більше мені подобається праця Ван Левена. Побачимо. Не хотілось би побачити щось подібне.

Про гру досить.

Про арбітра в полі Кривушкіна і арбітра ВАР Аграновського можу сказати лише одне – боягузи. Чого вони злякались, не видаливши негідника Бланко, один бог знає. Тут немає ніякої конспірологої. Лише малодушна боязгливість.

Але і пару слів про конспірологію. Побачивши як Буяльський і К вітали свого тренера з голом, ще не з перемогою, а лише в голом, у мене виникла думка, що Суркіси поставили перед Луческу завдання – виграти цей матч (і можливо гру з Зорею), а протилежному випадку – прощай… Мені здається, що команда намагається спасти румуна…
Але це лише припущення, вигадка випаленого роками безглуздого нині розуму.

З повагою,
Скіф.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

13.03.2023, 12:10
Skyf
Статус:
Эксперт (9868 комментариев)
Подписчиков:
40
Медали:
Выбор редакции × 160

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть