Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Булеца... Бражко...

2023-06-21 11:49 Прийшла офіційна новина, що Бражко і Булеца повертаються з Зорі в Динамо. Дивись тут. Ну що ...

Прийшла офіційна новина, що Бражко і Булеца повертаються з Зорі в Динамо. Дивись тут.

Ну що ж - чепчики летять до хмар і лунко грають фанфари. Бо це посилення Динамо. Мабуть… А чи мабуть.

Давайте подумаємо без зайвого захоплення новиною. Куди і на яке місце повернуться Бражко з Булецою?

Бражко – це опорний півзахисник.

Так Динамо нині як повітря необхідний гравець цього амплуа. Але ж в Динамо є Сидорчук. І хто повірить, що при легендарному і вічно молодому Луческу Бражко замінить Сергія, капітана, який до того ж має необмежений ліміт довіри румуна.

Другий опорний півзахисник в Динамо, який як і Бражко, спонуканий і спрямований на атаку, це Шапаренко. Хто небуть вірить, що Володимир Бражко витіснить Миколу з основного складу. Я не вірю. Точніше - мало вірю в цей малоймовірний сценарій.

Володимиру лише 21 рік. Це вже не юність, в цей вік потрібно постійно грати, якщо гравець хоче чогось досягти. На мою думку в Динамо Бражко буде лише гравцем ротації. Як Андрієвський, наприклад, що свій талант просидів на лавочці вічних запасних. Хоч і на золотій лавочці.

Те ж саме можна сказати і по Булеці, гравцю не без таланту, чемпіону світу серед молодих. Але замість кого він бачиться в Динамо? Його амплуа – атакуючий півзахисник. А це в Динамо амплуа Буяльського, який ще буде грати в Динамо як мінімум 3-4 роки. Невже хто небуть бачить зараз Булецу на місці Буяльського?

Чи може Булецу беруть на заміну Шапаренко? Також маловірогідно. Тобто і Булеца повертається на місце лавочників в золотих клітках. А йому вже 24 роки.

А якщо в загальному, то якось не складється повернення в Динамо своїх талановитих гравців з аренд.

Колись, давним – давно, не зміг заграти після повернення з Зорі в Динамо безмежно талановитий Вячеслав Семенов. Не заграв після поверення і Шепель. Єдиний, наскидку, хто в ті часи, повернувшись, зірково заграв – це Володимир Онищенко. Але це були давні вже сиві часи.

Нині, вже при Хацкевичу – Михайличенко – Луческу, не заграли після повернення з аренд обдаровані іскоркою божою Русін, Супряга, Ледньов, Алібеков, Кравченко, Цитаїшвілі і ряд інших, про яких вже і пам'ять вивітрилась, хоч колись всі вони здавались талантами і надіями українського футболу.

Ну що ж , подивимось що вийде з черговою серією повернення з аренд? Хочеться вірити в позитивний результат , бо втрачати таких гравців як Бражко і Булеца буде злочином для українського футболу. Але все ж таки…

З повагою,
Скіф

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

21.06.2023, 11:49
Skyf
Статус:
Эксперт (9894 комментария)
Подписчиков:
41
Медали:
Выбор редакции × 162
Топ-матчи
Лига Европы Марсель Аталанта 1 : 1 Закончился

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть