Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Еще раз о ВАРе животворящем

2023-08-15 20:01 Это к модной ныне теме - как появление ВАР "улучшило качество судейства": В Англії суддів матчу ...

Это к модной ныне теме - как появление ВАР "улучшило качество судейства":

В Англії суддів матчу МЮ - Вулвергемптон відсторонили від роботи

"Арбітри поєдинку АПЛ не призначили очевидний пенальті, через що можуть позбутися роботи.

Суддівська бригада, яка напередодні працювала на матчі Манчестер Юнайтед - Вулвергемптон, була відсторонена від подальшої роботи.

Повідомляє skysports.

Нагадаємо, у стартовому турі МЮ мінімально переміг "вовків" 1:0. Утім у самій кінцівці матчу Онана жорстко зіграв на виході і збив гравця Вулвергемптона. Однак рефері не побачив в епізоді пенальті.

У підсумку, головний арбітр того матчу Саймон Хупер, а також судді Майкл Солсбері і Річард Вест, які працювали в ролі ВАР і АВАР, відсторонені.

Наразі вони просто не отримали призначення на матч другого туру, але за підсумком суддівський корпус може відсторонити їх на більший термін.

Додамо, що вже після матчу один із керівників суддівського корпусу АПЛ Джонатан Мосс вибачився перед тренером "вовків" О'Нілом, визнавши суддівську помилку.

"Джонатан Мосс сказав, що це найчистіший пенальті. Віддам йому справедливість, він вибачився. Я провів із ним багато часу сьогодні, щоб зрозуміти нові трактування, намагаючись при цьому не отримати першу жовту в кар'єрі. Із цим я не впорався.

Але спасибі Джону: він вийшов і визнав, що це явна й очевидна помилка. Він не міг повірити, що суддя в полі не поставив пенальті, і не міг повірити, що ВАР не змінив ситуацію.

Напевно, від цього я почуваюся трохи гірше - все-таки тепер я знаю, що маю рацію. Мені гірше через те, що ми їдемо з порожніми руками. Під час матчу мені пояснили, що судді на ВАР не вважали це явною і очевидною помилкою", - розповів про розмову О'Ніл."

А отчего же ВАР не помог "улучшить качество судейства" в данном случае? Не потому ли, что качество судейства находится там же, где и разруха? То есть в головах и в совести. Если, конечно, она включается и работает.

Но в Англии судей хотя бы наказывают. То есть применяют старый испытанный метод улучшения качества судейства.

Я не верю в электронное правосудие: оно бессильно перед правосудием совести. Примеров из нашего футбола уже девать некуда.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

15.08.2023, 20:01
15.08.2023, 20:01
498458 3 Internat, eugene01, auto-denis90
auto-zelenka
Статус:
Эксперт (11689 комментариев)
Подписчиков:
45
Медали:
Выбор редакции × 61

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть