Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Коротко про гру і не тільки...

2024-02-02 19:09 Я у футболі вже зі стажем у 65 років,- як гравець свого часу, був тренером юнаків ...

Я у футболі вже зі стажем у 65 років,- як гравець свого часу, був тренером юнаків та дорослих. Завжди мав і надалі матиму свою думку про гру команд, особливо про гру улюбленого ДК. І моя думка не завжди знаходить розуміння у тих дилетантів та невігласів від футболу,яких тут на сайті зустрічається велика кількість,мов би сайт медом змащений!

Що я помітив у грі ДК та підготовці клубу на зборах за останні десь років 25???

1) Швидкісна гра в ДК щезла з ерою В.В.Лобановського в клубі! Спочатку він тренував цю швидкісну гру з двома гравцями-О.Блохіним та І.Белановим. Потім з часом з'являлися молодий прибалт Māris Verpakovskis, та грузин Деметрадзе... Але завжди було кому втікати один на один з воротарями суперника і забивати голи. Звичайно,що без класного півзахисту (Мунтяна,Буряка,Белькевича) швидкісної гри в ДК не вийшло б!!! Що помітив я за оці 25 років у грі та підготовці ДК? Жоден з тренерів,які змінювалися в команді раз за разом, навіть не намагався на всіх зборах команди, тренувати швидкісну гру і підбирати під її модель відповідних швидкісних гравців! Про півзахист взагалі немає що згадувати!...Тому й маємо ми зараз отой суррогат,а не ДК. Якщо з'явиться тренер,який це зрозуміє і працюватиме в цьому напрямку,-наше ДК оживе і знову вийде в люди (стане чемпіоном УПЛ,гратиме в єврокубках...)

2) У захисті повинні грати також швидкісні технічні гравці, а не ота пародія на захисників Дячука, Попова,Сироту... У них повністю відсутні швидкість в переміщенні та швидкість мислення! Надмірна вага,особливо у перших двох, вже неодноразово приводила до того,що швидкісні форварди суперника спокійно втікали від них та,знущаючись,забивали нам голи!

3) Якщо тренери ДК не видалять розпеченим залізом з гри оту тактику Луческу грати 90% свого ігрового часу пішки поперек поля на своїй половині поля з віддачею м'яча воротареві та вибиття останнім цього м'яча "світ за очі" подалі в аут,або в ноги супернику, -до привозу голів в свої ворота,-нам не бачити ,як своїх вух, успіхів в усіх турнірах!!! І заявлятися для участі на першість району!

4) Мудрі вболівальники мене зрозуміють,а ура-патріоти-навряд чи! Вони мені пропонуватимуть (як вже не раз було) очолити ДК і показати свої знання на практиці. Так,-це була моя мрія! Але 71-річного тренера ніхто не візьме. І живу я не в Києві. І не відношуся до "динамівських сердець",хіба що по-духу!!! Та і керівництво ДК,гравці,навряд чи читають публікації рідного сайту своєї команди... Миру всім нам! Слава Україні!!!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

02.02.2024, 19:09
bor1408kov
Автор:
(bor1408kov)
Статус:
Наставник (3262 комментария)
Подписчиков:
7
Медали:
Выбор редакции × 1
Топ-матчи
Лига Европы Марсель Аталанта 1 : 1 Закончился
Чемпионат Франции Тулуза Монпелье - : - 3 мая 20:00
Чемпионат Германии Хоффенхайм РБ Лейпциг - : - 3 мая 21:30
Чемпионат Италии Торино Болонья - : - 3 мая 21:45

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть