Категорично не згоден

Темы:
Украинский футбол

Тут багато пишуть про БЕЗВІДПОВІДАОТНІСТЬ наших гравців в матчі з румунами. Категорично не згоден.

Це якась дичина і маячня.

Не буває так, щоб в відповідальному матчі, який касається всіх, гравці грали безвідповідально. Не буває. Крім, одного: коли вони зливають тренера. Але не думаю, що в грі з румунами гравці зливали Реброва.

Дика і негарна гра з рівною командою буває лише тоді, коли гравці розгублюються через те, що вибраний план на гру летить шкеребень, а іншого, плану Б, немає.

Не буває безвідповідальності, коли в тебе більше виграних дуелей в атаці (32 проти 19), коли в команди більше повернень втраченоно м'яча (19 проти 9), коли більше виграних єдиноборств в повітрі (13 проти 9) і майже однакова кількість виграних дуелей в захисті (32 проти 34).

Безвідповідально так не грають. Безвідповідально так не борються.

На мою думку програли навіть не через особисті помилки Луніна, а через те, що не знали як атакувати і не вміли атакувати. Це горе команд Реброва: брак, а точніше - відсутність креативності в атаках.

ому писав і буду писати, що вмиліт нашою збірної, як пробка з бутилки шампанського (красиво, гучно зі смаком, але все-таки виліт) - це невміння Реброва будувати гру команди в позиційному нападі. Лихими атаками а-ля батько Махно з вершниками Примакова виграти у добре збитій команди можливо лише випадково або через втому суперника. На фарті. Як, наприклад, виграли у збірної Словаччини, де ми також невміло зіграли в нападі, але виграли у втомленого сусіда. І злякались йти добивати, зменшувати різницю забитих і пропущених голів, хоч це було край необхідно. І це аукнулось через чотири дні.

Це моє ІМХО, це моя скромна думка.

З повагою,
Скіф.

P.S. Статистика від Смолового...

Автор: (Skyf)

Статус: Эксперт (9973 комментария)

Подписчиков: 41

86 комментариев
Лучший комментарий
  • Олег Олег - Эксперт
    30.06.2024 14:15
    Качество игроков? Лучший бомбардир Ла Лиги забивает у Реброва аж 0 (ноль) голов за турнир.
    а) Разучился.
    б) Не умел.
    в) Ваш вариант.
    • 6
Комментировать