Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Гра проти дзеркала

2024-09-08 21:51 Якщо чесно, не хотів писати окремий блог, даний матеріал не заслуговує на окремий пост. Все чекав, ...

Якщо чесно, не хотів писати окремий блог, даний матеріал не заслуговує на окремий пост. Все чекав, поки хтось напише про наступного суперника і хотів просто додати комент. Але, все таки.

Сьогодні вихідний і була змога виділити кілька годин на штудування чеських форумів. І здивувався, бо практично читав коментарі українських вболівальників.

Навіть перевіряв налаштування браузера, чи не перекладає , випадково, мені сторінки)) Абсолютно не є знавцем чеського футболу, але ось, що довелось прочитати з форумів, статей і коментарів:
  1. Тренер чехів – це , як дві краплі води, наш Ребров. Він теж колесив по просторам Катару, ОАЕ, Японії, навіть в Лівані був (не знаю в якості кого), потім був головою якоїсь футбольної асоціації. Результати цих скитань досить неоднозначні, інколи його досить швидко звільняли (тут він відрізняється від Реброва, бо з УАФ його точно ніхто не звільнить). Мені вже на цьому етапі стало цікаво)

  2. Вболіваники часто жалілися, що він обирає склад по старим спискам і старим заслугам. Або просто по належності до клубу до сильних чемпіонатів, навіть якщо гравець там сидить в глухому запасі. В той же час з чеської ліги, скромніших, але «робочих коней», ігнорує. Тут, до речі, одна букмекерська контора прогнозує суттєву зміну складу на матч з Україною. Чи можна вірити букам?! Але, принаймні, вони за свої заяви відповідають грошима. Знову таки, щось мені це все нагадало) Щодо зміни складу, надіюсь в нас в штабі є кому цим займатися і прогнозувати подібний розвиток подій, або може хоч хтось, аналогічно мені, почитав пресу і буків))

  3. Почав далі читати буків і зрозумів, що тренер чехів обожнює стандарти. Причому чомусь вони вирізнили саме кутові. В нас самі знаєте яка ситуація з цим, хоч і маємо відповідних захисників.

  4. Вболівальники критикували тактику тренера, що після переходу середини, гравці часто не знали як продовжувати атаку. Всі атаки закінчувались рикошетами, відскоками, випадковими голами без награних комбінацій. Тут я вже остаточно визначився з назвою блогу)), ми також часто виїжджали на тих же індивідуальних діях окремих гравців, або за рахунок відскоків.

Все, вищенаведене, навело на роздуми, що ми будемо грати проти самого себе. Виграти в самого себе — це більше, ніж просто перемога. Це про подолання власних сумнівів, страхів і обмежень, які ми самі собі ставимо. Це про розвиток. А чи здатний цей тренерський штаб вносити щось нове?! На мою думку, навряд. Особисто я очікую нудну гру, багато боротьби в центрі поля і мінімум голів.

P.S. Живих коментарів звичайних вболівальників про наступного суперника (про нас) поки ще дуже мало (напевно вже завтра з"являться), а ось чеські футбольні діячі вірять в перемогу над Україною. Ще знайшов таку статистику з порталу Football Meets Data (скрін)

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

08.09.2024, 21:51
auto-assertive
Автор:
Статус:
Наставник (2334 комментария)
Подписчиков:
1
Медали:
Топ-матчи
Лига наций Хорватия Польша 1 : 0 Закончился
Португалия Шотландия 2 : 1 Закончился
Швейцария Испания 1 : 4 Закончился
Швеция Эстония 3 : 0 Закончился
Кипр Косово - : - 9 сентября 19:00
Норвегия Австрия - : - 9 сентября 21:45
Словения Казахстан - : - 9 сентября 21:45
Черногория Уэльс - : - 9 сентября 21:45
Турция Исландия - : - 9 сентября 21:45
Франция Бельгия - : - 9 сентября 21:45
Израиль Италия - : - 9 сентября 21:45
Румыния Литва - : - 9 сентября 21:45

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть