Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

"Лозанна" - "Динамо": де дивитися, онлайн трансляція (29 червня)

2022-06-29 09:49 Сьогодні, 29 червня, у швейцарській Лозанні відбудеться товариський благодійний матч циклу «Match for peace #StopWarInUkraine» «Лозанна» ... "Лозанна" - "Динамо": де дивитися, онлайн трансляція (29 червня)

Сьогодні, 29 червня, у швейцарській Лозанні відбудеться товариський благодійний матч циклу «Match for peace #StopWarInUkraine» «Лозанна» — «Динамо »(Київ). Початок зустрічі, яка пройде на стадіоні «Стад де ля Тюїльєр», — о 21:00 за київським часом.

«Лозанна» — «Динамо»: де дивитися, онлайн трансляція

Пряма трансляція «Лозанна» — «Динамо» пройде на телеканалі «2+2», а також в інтернеті — на онлайн платформі стрімінгового телебачення FootballHub, а також на клубному каналі «Динамо» в YouTube.

На Dynamo.kiev.ua традиційно відбудеться текстова онлайн трансляція матчу «Лозанна» — «Динамо». Стартові склади команд на майбутній поєдинок чекайте на сторінках нашого сайту і соціальних пабликах приблизно за годину до початку гри. А за фінальним свистком ми надамо увазі читачів оперативний звіт про матч.

Усі гроші, виручені від проведення матчу «Лозанна» — «Динамо», будуть спрямовані на потребу ЗСУ та допомогу українським біженцям.

Матч із «Лозанною» стане для «Динамо» другим у циклі контрольних поєдинків у рамках підготовки до нового сезону. Нагадаємо, минулої неділі «біло-сині» зіграли з ще одним представником Швейцарії — командою «Івердон-Спорт». Зустріч завершилася внічию, 1:1.

Що стосується суперника «Динамо» по сьогоднішньому матчу, то минулого сезону «Лозанна» була представником елітного дивізіону Швейцарії, але за підсумками чемпіонату посіла останнє місце і вибула в Челлендж-лігу (другий по рангу швейцар). При цьому «Лозанна» є 7-кратним чемпіоном Швейцарії (щоправда, останнє чемпіонство датоване далеким уже сезоном-1964/65) та 9-кратним володарем національного Кубка.

Цікаво, що рівно рік тому «Динамо» та «Лозанна» вже зустрічалися в рамках міжсезонної підготовки. Той спаринг завершився внічию, 1:1 (у киян гол на рахунку Жерсона Родрігеса, з пенальті).

Нагадаємо, що благодійний товариський матч «Лозанна» — «Динамо» відбудеться в середу, 29 червня, у Лозанні на стадіоні «Стад де¸ля Тюїльєр» (початок — о 21:00 за київським часом). Де дивитися: канал «Динамо» у YouTube. Текстова онлайн трансляція, звіт — на Dynamo.kiev.ua.

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть