Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Головний тренер «Янг Бойз»: «Багато думаю про цю жахливу війну, але в матчі з «Динамо» для нас немає політичної складової»

2022-07-05 07:59 Головний тренер швейцарського «Янг Бойз» Рафаель Вікі розповів, що думає про контрольний матч його команди з ... Головний тренер «Янг Бойз»: «Багато думаю про цю жахливу війну, але в матчі з «Динамо» для нас немає політичної складової»

Головний тренер швейцарського «Янг Бойз» Рафаель Вікі розповів, що думає про контрольний матч його команди з київським.Динамо », що відбудеться сьогодні.

Рафаель Вікі

«Як і більшість людей планети, я багато думаю про цю жахливу війну в Україні. І, звичайно, замислююся про те, як зараз доводиться „Динамо“. Футболісти команди знаходилися далеко від будинку впродовж декількох місяців, а зараз проводять матчі за кордоном. Я співчуваю їм, це ясно.

І ми з нетерпінням чекаємо матчу з „Динамо“. Але його складова для нас далеко не політична — це просто товариська гра в рамках нашої підготовки до сезону», — наводить слова Вікі швейцарське видання Blick.

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть