Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Віце-президент «Кривбасу»: «Пропозиція по телепулу, яка є зараз — найоптимальніший варіант для нинішніх реалій»

2022-08-05 10:40 Віце-президент криворізького «Кривбасу» Артем Гагарін прокоментував результати вчорашніх зборів клубів УПЛ на тему єдиного телепулу. Нагадаємо, ... Віце-президент «Кривбасу»: «Пропозиція по телепулу, яка є зараз — найоптимальніший варіант для нинішніх реалій»

Віце-президент криворізького «Кривбасу» Артем Гагарін прокоментував результати вчорашніх зборів клубів УПЛ на тему єдиного телепулу. Нагадаємо, представники клубів обговорювали пропозицію мовника Setanta Sports, але прийти до консенсусу не змогли (один клуб проти — «Рух», три утрималися — «Динамо», «Дніпро-1», «Зоря»).

Артем Гагарін

— Перш за все, якою є позиція «Кривбасу» в суперечці про єдиний телекул?

— Ми повністю за телепул. Зараз це ще один момент, який має об’єднати країну, якщо не зараз, то коли? Є можливість вперше в історії зробити телепул. Це дуже складно, всі ми розуміємо на які ризики йде канал, який працюватиме над трансляцією, це війна.

Якщо ми вирішилися проводити чемпіонат, то ми повинні об’єднуватися в найменших дрібницях. На перший погляд, це така дрібниця, але з іншого боку це великий крок уперед.

Позиція нашого клубу — це буде історичне рішення, як чемпіонат під час війни, так і єдиний телепул, що в таких умовах люди зуміли об’єднатися.

Дуже велику роботу в цьому плані провела УПЛ і всі, хто працював над цим, подолали багато складнощів і нюансів і отримали пропозицію.

— Як ви оціните варіанти, які були надані телеканалами?

— Я думаю, що пропозиція, яка зараз є, це найоптимальніший варіант для нинішніх реалій. З кожним роком збільшуватиметься плата за телепул і це нормально.

З чогось треба починати, і я думаю, що з часом ми зможемо, як і поляки, вийти на якісь цифри.

Але це станеться, коли закінчиться війна, коли все заспокоїться і тільки тоді можна буде говорити про якийсь прибуток від цього. А в нинішніх умовах ми вважаємо, що іншого шляху не може бути.

— Пропозиція була одна чи все-таки кілька?

— Їх було кілька.

— Президенти «Інгульця» та «Руху» публічно заявили, що вони проти єдиного телепулу, ці клуби так і проголосували?

— Я цього не знаю, коментувати не буду. Скажу лише одне, під час засідання представники «Руху» сказали: «Наші фахівці все прорахували, і ми самостійно можемо вийти на ту ж суму, яку пропонує нам представник, який запропонував найкращі умови». Я не розумію в чому тоді сенс від заяви Козловського, якщо це та сама сума.

Він сказав, що це дуже маленька сума, а вони самостійно можуть вийти на неї. У мене щось не сходиться або в заяві президента «Руху», або в позиції представників цього клубу, які були на засіданні. Сам Козловський чомусь не приєднався до нас, було б цікаво.

Ще мені було дуже цікаво, але я не отримав відповідь на це питання про які загальнонаціональні канали, які транслюватимуть він? Де вони візьмуть усю техніку? Я не розумію цю ситуацію.

— Як ви вважаєте, як вирішиться ця ситуація, чи вийде зробити єдиний телепул?

— Я сподіваюся, що здоровий глузд переможе фантазії і якісь, можливо, емоційні заяви, які виглядають більше популістськими, ніж реальними.

Андрій Шевченко

Кращий коментар

auto-aleks145
Алекс Кучад - Эксперт
05.08.2022 13:10
Віце-президент ф.к. Кривбас не знав, та не знає, який "єдиний пул" був від ПФЛ - це були ахметовські канали футбол 321, які шантажем, та різними непорядними способами заставляли клуби підписувать ці угоди! І те ,що ці канали, давали фінансово для клубів, більшість з них не задовольняло ні клуби, ні керівництво цих клубів! Після того, коли ці єдинопулівські канали футболи321, пішли у "простір" - то потрібно вести перемовини з компаніями, які хочуть зробити єдиний пул, скільки заплатять клубам, які у них гарантії на показ ігор цих клубів. Я не здивувався, що деякі клуби, як і раніше, виступили проти такого єдиного пулу. Значить, їх щось не задовольняє, та є якісь питання. Але про це нам невідомо. Можу здогадуватися, що цим клубам хтось пообіцяв більше фінансів за показ ігор, ніж було обіцяно від компанії, яка хоче перемогти за єдиний пул. Але ми цього не знаємо! Все знову робиться "натихаря", як в АФУ, та ПФЛ. А виступ цього віце-президента "Кривбас" Гагаріна, це тільки підтверджує - хтось повинен начинати співати "серенаду" за підтримку компанії з єдиного пулу, яка задовольняє УАФ,та ПФЛ! Але він замовчує, чому інші клуби, цю ініціативу не підтримують! А вступати в "колхоз" на не вигодних умовах, коли відійшли у вічність ахметовські футболи, ніхто не буде! Зрозумійте, нарешті це,і УАФ,ПФЛ, та їх пособники, в особі віце-президента Кривбасу!

Коментарів поки що немає. Станьте першим!

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть