Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

У стані суперника. «Штурм» перед матчем з «Динамо» втратив перемогу в чемпіонаті Австрії

2022-08-07 07:02 Новини із табору суперника київського «Динамо» у 3-му кваліфікаційному раунді Ліги чемпіонів. Австрійський «Штурм» минулої суботи ... У стані суперника. «Штурм» перед матчем з «Динамо» втратив перемогу в чемпіонаті Австрії

Новини із табору суперника київського «Динамо» у 3-му кваліфікаційному раунді Ліги чемпіонів. Австрійський «Штурм» минулої суботи провів черговий матч національного чемпіонату сезону-2022/23.

"Рід" - "Штурм" - 1:1

У рамках 3-го туру австрійської Бундесліги команда з Граца зустрічалася в гостей з «Рідом» (7 місце за підсумками минулої першості).

Чемпіонат Австрії, 3-й тур

«Рід» — «Штурм» — 1:1 (0:1)
Голи: Моншайн (78 пін.) Ланг (11)

«Штурм»: Зібенхандль, Інголіч, Аффенгрубер (Гірлендер, 72), Боркович, Шнегг, Демаку, Горенц-Станкович (Вютріх, 46), Любіч, Прасс (Хорват, 64), Саркарія (Хойлунн, 46), Ланг 78).

Після трьох турів в активі «Штурму» — 5 очок (одна перемога, дві нічиї) і поки він займає 4-е місце в турнірній таблиці першості, проте ще не всі матчі третього туру відбулися.

Нагадаємо, матч-відповідь між «Штурмом» і «Динамо» відбудеться у найближчого вівторка, 9 серпня, у Граці. перша зустріч суперників завершилася перемогою української команди з рахунком 1:0.

Кращий коментар

AHATOM
С. Каменяр - Эксперт
07.08.2022 11:15
Спеціально переглянув цей матч Штурма з Рідом. Що корисного: дізнався про реальні функції найближчого резерву стартового складу суперника. Оскільки коуч Штурма в старт цього матчу випустив лише чотирьох польових з основи (кіпер - "нерахуємо"). П'ятьох залишив в запасі (але 4-х все-одно по замінам випустив на поле), ще одного (правого бека) в заявці чомусь не було. І не було чомусь в заявці резервного центрбека хорвата Ороса. Так що з основних в цьому матчі не був задіяний лише лівий бек Данте і правий бек Газібегович. Суперник Штурма в цьому матчі більше нагадував мені нашого Міная; ну, може, чуть вище класом командної гри. Так що навіть своїм резервом Штурм мав без проблем брати "свої три". Але втрутились і шещастя (випадковий пеналь в свої ворота) і невезуха: (своє потрібно було забивати); і недостача класу в самого Штурма: ну не можна було випускати такого слабкого суперника з 1:0, граючи в більшості!. А тепер до нашого матчу Штурм підходить, навіть тішки відпочившим, але з не кращим настроєм... Дві "зайві" нічиї з аутсайдерами в чемпіонаті - це не фунт ізюму при амбіціях Штурма в бундеслізі... До речі, по ходу перегляду гри переконався в тому, в яку тактичну схему грає Штурм - класичне 4-1-3-2, незалежно від складу. З суцільним пресингом, а на початку кожного тайму - глибокий пресинг, включно і чужого кіпера. Завдання в атаці: якщо перепас, то недовгий, з наступним виносом на фланг, а звідти або простріл, або навіс на свою атаку. Навіс йде переважно у випадку, якщо до атаки підключається Станкович його там в штрафній чекають. Ну, мабуть, що все.

Читати всі коментарі (1)

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть