Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Юнацька першість. «Динамо» — «Дніпро-1» — 2:0. Звіт про матч

2022-08-28 19:17 Сьогодні було зіграно матч другого туру юнацької першості України. Динамівці завдяки голам Кремчанина та Гусєва обіграли ... Юнацька першість. «Динамо» — «Дніпро-1» — 2:0. Звіт про матч

Сьогодні було зіграно матч другого туру юнацької першості України. Динамівці завдяки голам Кремчанина та Гусєва обіграли на своєму полі однолітків з СК «Дніпро-1».

Фото: fcdynamo.com

Чемпіонат U-19, 2-й тур

«Динамо» (Київ) — «Дніпро-1 U-19» (Дніпро)2:0 (0:0)
Голи: Кремчанин 74, Гусєв 90

«Динамо»: Ігнатенко, Бенедюк, Філатов, Балаба, Котуха (Василець, 90+1), Малиш, Саленко, Янчишин (Зоренко, 84), Кремчанін, Маткевич (Слесар, 65; Гусєв 84), Горбач

«Дніпро-1»: Крапивцов, Гаража, Чалий, Березанський, Лебедєв (Кравченко, 75), Свистун, Матюшенко, Єршов (Баденко, 46), Янко, Мельниченко, Голуб (Хан, 80

Активніше гру розпочали гості. Вже на третій хвилині вони отримали нагоду відкрити рахунок, коли воротам киян загрожував Лебедєв, однак його удар з вигідної позиції виявився невлучним.

Кияни відповіли гольовим моментом на 10-й хвилині: Кремчанін ударом з лінії воротарського майданчика замикав простріл з лівого флангу, проте на удар динамівця низом зреагував, вчасно згрупувавшись, голкіпер гостей Крапивцов.

Наступний реальний шанс відкрити рахунок у грі динамівці мали на 17-й хвилині, коли Кремчанін вдало пішов у пресинг на правому фланзі атаки, відібрав м'яч та втік на «побачення» з голкіпером, однак після його удару з гострого кута м'яч пролетів біля дальньої стійки.

На якийсь час перевагою заволоділи гості та створили кілька напівмоментів. Загалом, гра у першому таймі нагадувала гойдалки. Найкращий момент у гостей мав Голуб, який на 36-й хвилині безперешкодно замикав навіс з правого флангу ударом головою майже впритул, проте не влучив у ворота.

На самому початку другого тайму «Динамо» створило ще один гольовий момент - сам-на-сам з голкіпером вискочив Кремчанін, проте воротар зреагував на його удар.

Кияни володіли ініціативою, і на 67-й хвилині вже Горбач мав подібний момент після передачі з глибини, хоча цього разу динамівцю довелося бити в один дотик. І знову героєм епізоду виявився голкіпер гостей Крапивцов, який вчасно вийшов із воріт та відбив удар Ігоря.

Не зумівши забити з гри, динамівці розпечатали ворота гостей після стандарту. Кремчанін взявся виконувати штрафний удар з далекої відстані від воріт - метрів 30-ти на правому фланзі. Він виконав напівнавіс-напівудар, після якого м'яч, нікого не зачепивши, потрапив у дальній кут воріт.

А наприкінці гри кияни забили вдруге. Цього разу відзначився Гусєв, який перебував на полі всього п'ять хвилин. Він замкнув навіс Кремчаніна з кутового ударом головою - 2:0.

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть