Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Ігор Суркіс: «Циганков залишається у «Динамо». Ніхто нікуди не йде»

2022-09-01 22:47 Президент київського «Динамо» Ігор Суркіс прокоментував для «ТаТоТаке» всі трансферні питання щодо його гравців разом із ... Ігор Суркіс: «Циганков залишається у «Динамо». Ніхто нікуди не йде»

Президент київського «Динамо» Ігор Суркіс прокоментував для «ТаТоТаке» всі трансферні питання щодо його гравців разом із закриттям вікна для європейських клубів

Игорь Суркис

Про пропозицію «Тоттенгема» по Забарному

«Не було жодної пропозиції. Може, якісь клуби його й торгували. Надавали агентам мандатів, але тільки до Динамо нічого не дійшло».

Про перехід Циганкова

«Віктор залишається у „Динамо“. Він має рік контракту. З можливістю пролонгувати його або допрацювати до літа. Офіційної пропозиції наш клуб не отримував. На словах — прозвучала ініціатива агента гравця Пере Гвардіоли. Мовляв, Циганкова хоче Жирона. Фінальна пропозиція — 10 млн у кілька траншів, розтягнутих на два роки. Я ввічливо подякував, але відмовив. Я вважаю, що лідер Динамо не може залишати команду в останній день трансферного вікна таким чином. Ніби він товар, про який згадали в останню секунду. Погодитися на це можна було лише за умови, що йдеться про топ-команду. Жирона — нехай і клуб із „Сіті груп“ — до таких не відноситься. Це рішення було прийнято свідомо, з розумінням можливих втрат».

Про майбутнє Циганкова

«Ми дуже любимо та поважаємо Віктора. Він матиме час, щоб своєю грою в Лізі Європи та в УПЛ довести, що він гідний того, чого прагне. Ми вестимемо з ним переговори про продовження контракту, але не збираємось вмовляти чи примушувати насильно. Він — не раб Динамо. Нехай чинить так, як вважає за потрібне. Я не боюся втратити гравця. Я взагалі, нічого не боюся, і на шантажі та ультиматуми не реагую. У житті буває всяке. Ми пам’ятаємо випадок з Ярмоленком, і пам’ятаємо з Конопянкою... Усі люди різні, але кожен має своє право...».

Кращий коментар

Bazil
Василь 30 - Старожил
01.09.2022 23:12
Не розумію чому всі так накидаються на Суркіса, Динамо його команда, він вкладає власні кошти тому і сам вирішує що і як йому робити з клубом. Я звісно був би не проти щоб ДК купили умовні шейхи і зробили супер команду, але бажаючих нема. Тому пропоную вболівати і підтримувати любиму команду яка вона є.

Коментарів поки що немає. Станьте першим!

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть