Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

На війні загинув дитячий тренер ФК «Львів»

2022-09-05 20:44 Сьогодні стало відомо, що від ворожої кулі на російсько-українській війні загинув відомий дитячий футбольний тренер зі ... На війні загинув дитячий тренер ФК «Львів»

Сьогодні стало відомо, що від ворожої кулі на російсько-українській війні загинув відомий дитячий футбольний тренер зі Львова Дмитро Фіалка, повідомляє відділення НОК України у Львівській області.

Дмитро Фіалка

Останнім місцем роботи Дмитра була ДЮШ «Львів». Перед тим він відомий за роботою в ДЮФА «Динамо» (Львів), де працював старшим тренером.

«Дмитро Фіалка був одним із перших, хто пішов захищати нашу державу зі зброєю в руках після нападу російських окупантів, — повідомляє пресслужба ФК «Динамо» Львів. — Коли постав вибір щодо захисту своєї країни, футбольний наставник без вагань вирушив на передову».

«Людина, яка була повністю віддана тренерській діяльності і військовій справі», — написав у соцмережі товариш Дмитра Ярослав Біць.

Кращий коментар

YARY
Ярослав - Эксперт
05.09.2022 21:01
Колись бачив його на дитячому турнирі в Києві. Запам'ятав завдяки прізвищу та людяності, він втішав якогось хлопчика з команди суперників. Світла пам'ять всім загиблим захисникам України! Так не повинно було статись, куди тільки дивляться небеса! Але в аду, я точно знаю, что лежати в "джакузі" мені не дозволять, то ж, кацапюрам зілью воду та не лінкуватимусь добавляти вугілля під котел! (Хто знає, а в пекло протигази можна пронести контрабандою? Назад все одно не вижинуть?)

Читати всі коментарі (1)

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть