Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Циганик — про гол Траоре «Чорноморцю»: «У мене немає переконання, що там не було офсайду. 2 очки можуть стати вирішальними»

2022-09-13 15:34 Журналіст Ігор Циганик в ефірі програми «Циганик Live» прокоментував момент із другим голом «Шахтаря» у ворота ... Циганик — про гол Траоре «Чорноморцю»: «У мене немає переконання, що там не було офсайду. 2 очки можуть стати вирішальними»

Журналіст Ігор Циганик в ефірі програми «Циганик Live» прокоментував момент із другим голом «Шахтаря» у ворота «Чорноморця» у 4-му турі чемпіонату України.

Ігор Циганик

«Мені от цікаво — чому ніхто не звернув увагу: не було стоп-кадру в момент голу „Шахтаря“. Чому ніхто про це не говорить? У мене немає переконання, що там не було офсайду, а цей гол може стати вирішальним. Взагалі в чемпіонаті. На 90+6-й хвилині йде удар від Очеретька, м’яч влучає в Траоре та залітає в кут воріт. От немає жодного повтору, який сигналізував би про те, що там немає порушення правил, офсайду. Треба стоп-кадр робити.

Показують здалека, ніби так, ніби так, арбітри там, все нормально. Але чомусь про це ніхто не говорить. Замовчали, зам’яли та й все. А цей гол може стати, ну, реально... 2 очки, які наприкінці чемпіонату можуть стати вирішальними. Правильно?», — сказав Циганик.

Кращий коментар

Toha111
A G - Эксперт
13.09.2022 20:19
Траоре штовхався із гравцями у "стінці", а мав би бути за метр від неї. Судді на це заплющили очі. Але ж Циганик не акцентує увагу на цьому грубому порушенні правил, що унеможливлює зарахування голу. Положення по-за грою вторинне.

Читати всі коментарі (2)

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть