Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Воротар збірної Росії розповів, як допомагає українцям

2022-11-08 22:59 Воротар німецького «Байєра» та збірної Росії Андрій Луньов розповів про допомогу біженцям з України. Андрій Луньов ... Воротар збірної Росії розповів, як допомагає українцям

Воротар німецького «Байєра» та збірної Росії Андрій Луньов розповів про допомогу біженцям з України.

Андрій Луньов (фото: gettyimages.com)

— Мені дружина сказала, що збирають допомогу для дітлахів, які приїхали з України. Хтось із батьками, хтось без. Вік зовсім різний — від грудничків до школярів. І на перший час у них не було нічого. Я запропонував допомогти грошима, але мені сказали: «Грошей не треба». В результаті ми поїхали до магазину і купили починаючи від памперсів, пляшечок і сумішей — і закінчуючи іграшками, велосипедами.

Звісно, ​​ти розумієш, що відбувається щось жахливе. Гинуть люди з обох сторін. Для мене білоруси та українці завжди будуть братніми народами. Але є нерозуміння справжніх причин. І незрозуміла кінцева мета. Коли і чим усе це закінчиться? — сказав Луньов.

Кращий коментар

kosulin
Vladyslav Kosulin - Наставник
09.11.2022 01:47
Он что, телевизор не смотрит, интернет не использует, газеты не читает? Находясь в Германии, очень трудно не понимать причины рашистской агрессии. Спасибо ему за помощь украинским детям, но если даже находясь за границей русские боятся говорить правду о войне, которую развязала рашка, этот народ обречен - рабы неизлечимы.

Читати всі коментарі (2)

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть