Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Владислав Ващук: «Луческу прийшов — «Динамо» немає»

2022-12-04 17:29 Екс-захисник київського «Динамо» Владислав Ващук у черговий раз розкритикував гру своєї колишньої команди. Владислав Ващук — ... Владислав Ващук: «Луческу прийшов — «Динамо» немає»

Екс-захисник київського «Динамо» Владислав Ващук у черговий раз розкритикував гру своєї колишньої команди.

Владислав Ващук

— Я казав і кажу, що Луческу прийшов — «Динамо» немає. Відсутня наукова група, яка була за Лобановського. Футболістів беруть із голови. Вони не відповідають динамівському духу та грі. Раніше «Динамо» грало всі ігри на перемогу. Сьогодні вони грають абияк, — сказав Ващук в інтерв’ю YouTube-каналу видання «Лівий Берег».

Кращий коментар

Alehandr-Santino
Александр Давыдов - Наставник
04.12.2022 17:48
Згадав він про Лобановського. ТАК ТИЖ ПЕРШИЙ ПІСЛЯ ТОГО ЯК НЕ СТАЛО НАШОГО МЕТРА через пару місяців 2002 року втік-зрадив команду Динамо з Берегів Дніпра і перебіг до москалів -до м"ясних. Гравцев був хорошим, а як людина була гнилою так і залишилась. Якщо ти такий розумний чому сам не йдеш тренувати?. А що до нашого діда Луческу то, ми Динамо самі розберемось. Нагадаю в перший свій сезон Луческу взяв три трофеї і вивів команду до Ліги Чемпіонів, тим самим фінансово оправдав в декілька раз свій контракт. Чомусь Луческу взяв до себе в тренерський штаб Олега Гусева, но не тебе гнилого зрадника.

Читати всі коментарі (20)

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Швеція відмовилася від VAR 2
Dynamo.kiev.ua
26.04.2024, 22:25
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть