Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Модрич: «Сподіваюся, Мессі виграє чемпіонат світу»

2022-12-14 23:38 Півзахисник і капітан збірної Хорватії Лука Модрич після матчу 1/2 фіналу чемпіонату світу — 2022 з ... Модрич: «Сподіваюся, Мессі виграє чемпіонат світу»

Півзахисник і капітан збірної Хорватії Лука Модрич після матчу 1/2 фіналу чемпіонату світу — 2022 з Аргентиною (0:3) побажав удачі аргентинському форварду Ліонелю Мессі у фіналі турніру.

Лука Модрич та Ліонель Мессі

«Сподіваюся, Мессі виграє чемпіонат світу. Я бажаю йому успіху у фіналі. У ньому є велич», — наводить слова Модріча Depor.

Кращий коментар

Alehandr-Santino
Александр Давыдов - Наставник
14.12.2022 23:56
Лука і Ліонель дуже добре один одного знають і вже давно є один до одного суперниками на полі. Як на мене прийде час із настольгією будуть згадувати їх покоління -Месі-Модрича-Роналду-Левандовські . Як ми зараз згадуємо епоху Зідана-Роналду-Шевченка-Анрі-Батістути-Рауля-Давідса-Тоті-Дель Пьєро-Недведа та інших. І дуже важливо і приємно коли суперники один одного ПОВАЖАЮТЬ як колись Беккенбауєр поважав Кройфа і Блохіна. Завжди треба залищатись ЛЮДЬМИ-тобу респект Лукі -Він вже також Легенда Світового футболу . На заміну прийдуть нові Великі Майстри.

Читати всі коментарі (2)

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть