Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Григорій Суркіс привітав Віталія Буяльського

2023-01-06 20:42 Сьогодні виповнюється 30 років півзахисникові київського «Динамо» Віталію Буяльському. З днем народження ювіляра привітав почесний член ... Григорій Суркіс привітав Віталія Буяльського

Сьогодні виповнюється 30 років півзахисникові київського «Динамо» Віталію Буяльському. З днем народження ювіляра привітав почесний член УЄФА Григорій Суркіс.

Віталій Буяльський (фото: А.Лукацький)

Дорогий Віталіє!

Від щирого серця вітаю тебе, колишнього випускника славетної динамівської школи, а нині — одного з лідерів сучасної плеяди гравців київського клубу, із 30-м Днем народження.

Своєю жагою до перемоги, постійною зарядженістю на успіх ти заслужив повагу у тренерів, партнерів та вболівальників. А надзвичайне розуміння колективної гри, витончена індивідуальна майстерність, схильність до імпровізації та непередбачуваність в очах суперників, безумовно, ставлять прізвище Буяльського в один ряд із зірками інших генерацій майстрів «Динамо», для яких не існувало професійних секретів.

Також як динамівець за давнім покликом душі я дуже радий, що київський стадіон, що носить ім’я легендарного нашого тренера Валерія Лобановського, — із яким ти мав щастя з’явитися на світ в один календарний день, 6 січня, — з 16-річного віку став рідною домівкою і для тебе, уродженця Вінниччини. Вір мені, це благородне та окрилююче відчуття любові вже назавжди!

Тож у твої перші 30 зичу тобі, ювіляре, міцного спортивного здоров’я та довголіття, творчого натхнення та переможного руху. А ще удачі та оптимізму!

І, найголовніше, Миру! Навколо тебе, твоїх рідних та близьких. Гармонії в серці та щастя в особистому, сімейному житті!

З повагою,
Григорій Суркіс

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

06.01.2023, 20:42

Еще на эту тему

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть