Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Валентин Моргун: «Закінчили перший збір на гарній ноті»

2023-02-06 18:46 Воротар київського «Динамо» Валентин Моргун прокоментував в ефірі динамівського телеканалу перемогу над «Шкендією» (1:0) у контрольному ... Валентин Моргун: «Закінчили перший збір на гарній ноті»

Воротар київського «Динамо» Валентин Моргун прокоментував в ефірі динамівського телеканалу перемогу над «Шкендією» (1:0) у контрольному матчі на першому турецькому тренувальному зборі.

Валентин Моргун

— Можна сказати, що ми плідно провели перший збір. Було достатньо матчів, була досить-таки непроста робота, великі навантаження, але хлопці витримали. Хоча було важко, у декого зараз мікроушкодження. Зате закінчили перший збір на гарній ноті.

Після такої роботи потрібний відпочинок?

— Звичайно. Ці 2-3 дні між зборами будуть дуже потрібні, щоб відпочити, перевести дух та налаштуватися на другий збір, який буде для нас не менш важливий

На скільки відсотків готове вже «Динамо»?

— Мені важко сказати. Напевне, це запитання до пана Луческу. Але я вважаю, відсотків на 70 команда готова.

Наскільки важливо було закінчити збір перемогою?

— Як каже сам Луческу, і в принципі всі про це знають, на зборах не так важливий результат. Дивимося на те, як ми фізично готові, та на нашу гру. Ну а перемагаємо — то добре.

Сьогодні у Туреччині сталася жахлива подіяземлетрус…

— Особисто я вночі відчув щось таке… Шум, ліжко ходило вправо-вліво. А коли вже пішли на сніданок, нам сказали, що таке трапилося. Потім дивилися в інтернеті, це жахливо! Я не знаю, що сказати. Не можу уявити, що відчувають ці люди. В Україні люди також зараз дуже сильно страждають. Такий непростий час зараз в усьому світі. Треба триматися.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

06.02.2023, 18:46

Еще на эту тему

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть