Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Контрольний матч. «Динамо U-19» — «Динамо-2» (Тбілісі) — 1:4. Звіт про матч

2023-02-09 17:53 У четвер, 9 лютого, юнацька команда «Динамо» провела п’ятий контрольний матч у рамках навчально-тренувального збору в ... Контрольний матч. «Динамо U-19» — «Динамо-2» (Тбілісі) — 1:4. Звіт про матч

У четвер, 9 лютого, юнацька команда «Динамо» провела п’ятий контрольний матч у рамках навчально-тренувального збору в Туреччині. Сьогоднішнім суперником підопічних Ігоря Костюка став дублюючий склад тбіліського «Динамо».

Фото: fcdynamo.com

Контрольний матч

«Динамо U-19» (Київ, Україна) «Динамо-2» (Тбілісі, Грузія) 1:4 (0:3)
Голи
: Саленко (89) — ?

«Динамо»: Погорілий (Авраменко, 46), Гусєв (Котуха, 31), Балаба (Сизонюк, 80), Сизонюк (Подейко, 57), Бенедюк, Малиш, Слесар (Гусєв, 60), Василець (Янчишин, 62), Бойченюк (Саленко, 60), Зоренко (Тетеря, 70), Горбач (Шарай, 58).

Стартовий відрізок матчу пройшов із перевагою динамівців Києва – наша команда активно розпочала гру та високо зустрічала суперників. Грузини поступалися киянам у швидкості, тому зупиняли проходи динамівців не за правилами. Внаслідок цього, київське «Динамо» заробило кілька перспективних стандартів, перший із яких – на лінії карного майданчика.

Із прямим ударом Горбача зі штрафного впорався воротар суперників, у моменті з наступним стандартом Балаба пробив повз ворота, а після небезпечної подачі Слесаря захисникам тбіліського «Динамо» вдалося відбитися та винести м’яч. На ще один прямий удар зі стандарту – у виконанні Васильця – також зреагував голкіпер.

Поступово грузинам вдалося відсунути гру від власних воріт і перенести її на половину поля киян. Повести в рахунку «Динамо» (Тбілісі) також допоміг стандарт – кутовий із правого флангу на 19-й хвилині. Вже за хвилину суперники подвоїли рахунок після дальнього удару в нижній кут, а до кінця першого тайму м’яч ще раз побував у воротах Погорілого – у результаті призначеного пенальті.

Після перерви тбіліське «Динамо» зберігало ігрову перевагу та реалізувало масовану атаку в четвертий забитий м’яч. Надалі вже кияни перехопили ініціативу та почали більше атакувати. Хороший момент мав Шарай, який розстрілював ворота суперників із близької дистанції, однак воротар вдало зіграв на виході.

А на 89-й хвилині динамівцям Києва вдалося забити гол престижу. Тетеря запустив Шарая у прорив по лівому флангу, той увійшов до штрафного та відпасував м’яч праворуч на Саленка – і Роман відправив ігровий снаряд у сітку, обігравши голкіпера.

Завтра в розкладі юнацької команди «Динамо» запланований відновлювальний день, а на суботу та неділю – тренування. 15 лютого динамівські юнаки проведуть контрольний матч із однолітками з данського «Раннерса».

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

09.02.2023, 17:53

Еще на эту тему

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть