Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

На злодії шапка майже не горить. УАФ вирішила відреагувати на інформацію про обшуки в одній із дніпровських компаній (ВІДЕО)

2023-02-10 07:24 Українська асоціація футболу (УАФ) вирішила відреагувати на інформацію, що з’явилася вчора в ЗМІ, про обшуки в ... На злодії шапка майже не горить. УАФ вирішила відреагувати на інформацію про обшуки в одній із дніпровських компаній (ВІДЕО)
10.02.2023, 07:24

Українська асоціація футболу (УАФ) вирішила відреагувати на інформацію, що з’явилася вчора в ЗМІ, про обшуки в одній із дніпровських компаній. Щоправда відповідну заяву було сором’язливо розміщено лише в соціальній мережі Facebook — офіційний сайт організації з цієї теми зберіг гробове мовчання.

«Окремі регіональні ЗМІ та анонімні телеграм-канали почали розповсюджувати „інформацію“ про обшуки в дніпровській компанії, до якої нібито має відношення „президент Федерації футболу України“ Андрій Павелко. Це неправда!

Керівник УАФ не має жодного відношення ні до самої компанії, ні до обшуків, які в ній проходили (якщо це дійсно так). Просимо представників ЗМІ користуватися перевіреними джерелами інформації і не брати участі в замовних дискредитаційних провокаціях!», — зі звичним УАФ пафосом йдеться в повідомленні, розміщеному на сторінці організації в Facebook.

Додамо, що публікацію УАФ очікувано було піднято на сміх як у реакціях («емодзі»), так і в коментарях під нею. Втім, це, мабуть, пов'язане лише з тим, що боти Індії та Бангладеша, відомі своєю безапеляційною та всебічною підтримкою глави УАФ, поки що не прокинулися.

Кращий коментар

auto-s2r
s2r Дед - Эксперт
10.02.2023 08:42
Если "компетентные органы" будут нормально работать, то и кальсоны задымятся.

Читати всі коментарі (1)

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть