Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Лікар розкритикував Лочошвілі за вчинок, позитивно оцінений ФІФА (ВІДЕО)

2023-02-28 17:34 Колишній лікар львівського «Руху» Дмитро Бабелюк розкритикував захисника австрійського «Вольфсберга» Луку Лочошвілі за надання допомоги партнеру. ... Лікар розкритикував Лочошвілі за вчинок, позитивно оцінений ФІФА (ВІДЕО)

Колишній лікар львівського «Руху» Дмитро Бабелюк розкритикував захисника австрійського «Вольфсберга» Луку Лочошвілі за надання допомоги партнеру. Грузин  за цей вчинок був напередодні відзначений призом Fair Play ФІФА.

Лука Лочошвілі

«Досить небезпечне для популяризації відео зараз розійшлося по соцмережах. Мова про вчинок Луки Лочошвілі, який першим прийшов на допомогу своєму партнеру по команді, коли той втратив свідомість, за що отримав відзнаку ФІФА.

Правда, важливо сказати, що все, що робить Лука після того як підбігає до партнера по команді — НЕПРАВИЛЬНО. В жодному разі не можна пхати пальці до рота людині, яка без свідомості! В жодному разі не можна тримати гравця за голову чи рухати шию, адже це може погіршити травму хребта, яку гравець міг отримати при падінні.

Що слід робити в такій ситуації? Повернути гравця на бік, зафіксувати його тіло до моменту закінчення судом, вберегти від можливих побічних травм, у такій позиції звільнити ротову порожнину від сторонніх тіл.

Намагання Луки допомогти є дуже похвальним і гравець заслужив на нагороду, але поширювати у медіа міф про «забрав язик», «захопив язик, щоб той його не проковтнув» може бути небезпечним для людей, які повірять, що саме так треба діяти у таких ситуаціях», — написав Бабелюк у Телеграмі.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

28.02.2023, 17:34
AWAW
Автор:
(AWAW)
Статус:
Эксперт (11218 комментариев)
Подписчиков:
394
Медали:
Выбор редакции × 29
Топ-матчи
Чемпионат Франции Лорьян ПСЖ - : - 24 апреля 20:00
Чемпионат Англии Вулверхэмптон Борнмут - : - 24 апреля 21:45
Чемпионат Франции Марсель Ницца - : - 24 апреля 22:00

Еще на эту тему

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть