Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Єдиний телепул. Чергова спроба. «Шахтар» і «Рух» запропонували створити УПЛ ТБ

2023-03-15 07:18 Клуби УПЛ не полишають спроб усе ж таки створити єдиний телепул для трансляцій матчів чемпіонату України. ... Єдиний телепул. Чергова спроба. «Шахтар» і «Рух» запропонували створити УПЛ ТБ

Клуби УПЛ не полишають спроб усе ж таки створити єдиний телепул для трансляцій матчів чемпіонату України.

За інформацією «ТаТоТаке», донецький «Шахтар» і львівський «Рух» виступили з ініціативою створити такий телепул на наступний сезон за моделлю УПЛ ТБ, до якої будуть залучені всі без винятку клуби-учасники Прембер-ліги.

Наразі між клубами УПЛ щодо цієї ідеї тривають консультації.

Кращий коментар

bilareg
Игорь Стоян - Начинающий писатель
15.03.2023 09:28
Не знаю, сміятися чи плакати. Рік тому, коли була чергова спроба створити єдиний телепул, Ігор Суркіс був готовий віддати права з певними умовами - показ на безкоштовних, загальнодержавних каналах або показ на ютуб платформі з п"ятихвилинними затримками. Бо в країні війна і далеко не всі мають змогу оплачувати усяким сетантам досить немалі кошти за перегляд футболу. На що отримав категоричну відмову від сетанти і когорти клубів очолювану кротами. Пройшов рік і так кардинально змінилася думка? Нарішті дійшло? Нііііііі, не все так просто))) Зараз розпочинається чергова спроба створити пул і загнати усіх на ютуб канал......(вуаля!!!!) - Шаші Пенісова!!!!!!!! Футбол-4))))) Коли немає якоїсь вигоди, палкін не надується щоби пукнути)))))

Читати всі коментарі (12)

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть