Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Артем Франков: «Не чекав настільки відверто гім…ї гри»

2023-03-26 23:16 Відомий український журналіст Артем Франков ємко висловився на тему гри збірної України проти Англії у стартовому ... Артем Франков: «Не чекав настільки відверто гім…ї гри»

Відомий український журналіст Артем Франков ємко висловився на тему гри збірної України проти Англії у стартовому матчі відбору на Євро-2024.

Артем Франков

«Із сильних сторін нашої збірної варто відзначити надійний контроль м’яча. У другому таймі. На своїй половині поля. Поки туди не заходять англійці. Ну якщо ви граєте від оборони і взагалі від штрафного, то якого хріна потрібно возити там м’яч?! Що постійно обертається втратами.

Слухайте, що б там хто не плів — ми влетіли без найменших шансів збірній Англії, яка грала лівою ногою. Скільки разів вони нас пробачили після перерви… Зізнатися, не чекав настільки відверто гім…ної гри в стилі «нам забили тільки два». Я б зрозумів будь-який автобус — але не це невиразне чорт зна що! Заперечуйте.

А вихід Коноплянки одному мені нагадав появу Тимощука на Євро-2016 із поляками?! Тільки без політичних асоціацій і без припису мені того, чого я не говорив — чистий футбол! Такий собі плювок у бік керівництва…» — написав Франков у Телеграмі.

Кращий коментар

auto-smazhelyuk-vasil
Смажелюк Василь - Наставник
27.03.2023 00:53
Ну, тут Франков правий на всі 100%! Команда на жаль, виглядала приреченою, без жодних шансів на якийсь успіх чи хоча б забитий гол. Добре, що англічани з співчуття до нас, не знущались з нашої команди, і навіть не робили спроби, щоб забити ще з три-чотири голи, вони спокійно контролювали гру в тренувальному режимі. Щодо виходу Коноплянки, то це чергове підтвердження професійного рівня в. о. гт Збірної України(надіюсь, це його перший і останній матч на чолі нашої Збірної).

Читати всі коментарі (8)

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть