Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Ігор Костюк: «Хлопці молодці, зіграли так, як ми домовлялися»

2023-04-01 17:28 Старший тренер «Динaмо U-19» Ігор Костюк прокоментував гостьову перемогу своїх підопічних над «Львовом U-19» (3:0) у ... Ігор Костюк: «Хлопці молодці, зіграли так, як ми домовлялися»

Старший тренер «Динaмо U-19» Ігор Костюк прокоментував гостьову перемогу своїх підопічних над «Львовом U-19» (3:0) у рамках 19-го туру чемпіонату України серед юнацьких команд.

Ігор Костюк (фото: fcdynamo.com)

Враховуючи, що в матчі першого кола «Динамо» втратило очки, сьогодні було принципово здобути перемогу?

— Звичайно. Усі ми знаємо, наскільки агресивно діють завжди львівські команди, плюс розуміли, що вони будуть у піднесеному настрої, оскільки минулого туру їм вдалося впевнено обіграти «Кривбас». Відповідно налаштовували наших хлопців на важкий матч, щоб віддати «боржок» за ту нічию в Києві.

Гол на першій хвилині вплинув на подальшу гру?

— Так, допоміг. При цьому хлопці молодці, зіграли так, як ми домовлялися — тактично грамотно, перекрили фланги та середину, щоб не давати супернику організувати швидкі атаки. Також особливу увагу приділили Роману Михайліву, креативному гравцю, який грав за нашу команду, але ми не дозволили йому проявити своїх найкращих якостей. А всі короткі передачі суперників нам вдавалося нівелювати за рахунок правильного розташування наших гравців на полі.

Сьогодні був справжній бенефіс Артема Слесаря два голи та гольова передача. Сьогоднішня результативність додасть йому впевненості на подальші матчі?

— Це те, про що ми з ним завжди розмовляємо. Сьогодні він виконав максимально великий обсяг роботи — і на атаку, і повертався в оборону. Він поступово набирає кондиції, його вистачає на два тайми — достатньо подивитися, як він забив свій другий гол сьогодні, коли протягнув м'яча зі своєї половини поля. Ми завжди кажемо футболістам, що без максимальної самовіддачі на полі не буде голів.

Кілька турів пропустив Маткевич, також сьогодні не було Горбача. Із чим пов'язана їхня відсутність?

— Маткевич сьогодні отримав 15 хвилин ігрового часу — останні два тижні він пропустив через пошкодження, і ми раді, що він повернувся, оскільки матимемо біль креативну атаку. Щодо Горбача, то у складі юнацької збірної він зазнав розсічення голови, йому наклали шви, і сьогодні ми навіть до заявки його не включили.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

01.04.2023, 17:28
Топ-матчи
Чемпионат Англии Арсенал Челси 5 : 0 Закінчився
Чемпионат Франции Лорьян ПСЖ - : - 24 апреля 20:00

Еще на эту тему

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть