Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Український воротар Сергій Литовченко бореться з раком

2023-04-05 17:56 35-річний український воротар Сергій Литовченко, який перебуває у статусі вільного агента, хворий на рак, повідомив тренер ... Український воротар Сергій Литовченко бореться з раком

35-річний український воротар Сергій Литовченко, який перебуває у статусі вільного агента, хворий на рак, повідомив тренер Микита Черних.

Сергій Литовченко

«Усім доброго часу доби! Зараз буде пост про допомогу моєму другові Сергію Литовченку. У нього виявлено рак, потрібні хіміотерапія і дорогі препарати на лікування, що дуже складно потягнути його родині. Тому я вас дуже прошу допомогти будь-яким способом!

Сергій виступав за низку українських і зарубіжних клубів: «Волинь», «Олімпік», «Чорноморець», «Динамо» (Тбілісі), «Акжайик», «Мактаарал» і багато інших… Я вірю в кожного з вас і вашу допомогу!» — написав Черних в Instagram і розмістив відповідні реквізити.

Колишній лікар львівського «Руху» Дмитро Бабелюк уточнив характер хвороби Сергія: «У Литовченка діагностовано лімфому Ходжкіна — це злоякісна пухлина лімфатичної системи. Як правило, на перших етапах вона проявляється збільшенням лімфатичних вузлів в ділянці шиї, паху чи пахв. На другій стадії та подальших етапах хвороби пухлина уражає лімфатичні вузли в інших ділянках і навіть органах.

Хороша новина в тому, що це захворювання добре піддається лікуванню, особливо на перших стадіях. За умов якісної хіміо- та радіотерапії в комплексі з відповідними препаратами захворювання можна перевести у стадію стійкої ремісії».

Кращий коментар

kna
Мр Эбенезер Дорсет, эсквайр - Эксперт
05.04.2023 17:57
Здоров"я!

Читати всі коментарі (4)

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть