Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Мірча Луческу: «Приїжджали люди з «Ніцци», але я не міг залишити «Динамо». Це не в моєму характері»

2023-04-07 14:48 Головний тренер «Динамо» Мірча Луческу заявив, що не збирався залишати наш клуб, незважаючи на інтерес з ... Мірча Луческу: «Приїжджали люди з «Ніцци», але я не міг залишити «Динамо». Це не в моєму характері»

Головний тренер «Динамо» Мірча Луческу заявив, що не збирався залишати наш клуб, незважаючи на інтерес з боку французької «Ніцци».

Мірча Луческу. Фото: fcdynamo.com

«Що б не сталося, я ні з ким не домовляюся. Були дискусії, коли ми грали в Ренні. Приїжджали люди з „Ніцци“, але мені й на думку не спадало їхати. Тут, в Україні, докладаються великі зусилля для продовження чемпіонату. Коли ми грали з „Ренном“, були представники „Ніцци“. Я міг би перейти у „Фенербахче“ влітку, але не захотів. Це не в моєму характері. Я не міг залишити команду в тому становищі, в якому вона була. Якщо керівництво „Динамо“ вирішить, що потрібні зміни, то я піду», — сказав Луческу в інтерв’ю Prima Sport 1.

Кращий коментар

zoze
Жозе Галицький - Наставник
07.04.2023 18:03
На сьогодні кращого варіанту як Луческу немає.Вірю що зможе подолати цю кризу,якщо Суркіси допоможуть.І взагалі Луческу дуже змінився в порівнянню,як він був в Шахтарі.На мою думку проблеми набагато глибше ніж ігрові і тактичні кондиції виконавців.

Читати всі коментарі (16)

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть