Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Олександр Алієв: «Що ви поприїжджали до Києва і допомагаєте російським під...сам бити по наших містах?»

2023-05-16 18:54 Колишній півзахисник київського «Динамо» і збірної України Олександр Алієв, який із перших днів війни служить у ... Олександр Алієв: «Що ви поприїжджали до Києва і допомагаєте російським під...сам бити по наших містах?»

Колишній півзахисник київського «Динамо» і збірної України Олександр Алієв, який із перших днів війни служить у лавах ЗСУ, висловився в Instagram про сьогоднішню ракетну атаку на Київ.

Олександр Алієв

— Усім привіт. Хотів би сказати про сьогоднішню ніч. У Києві ППО спрацювала сьогодні просто на сто відсотків. Але я хочу сказати ось цим дебілам, які прокидаються вночі від страху і біжать на балкони, до вікон і знімають, де стоять наші ППО. Ви тупорилі, б...дь. Я розумію, що це знімає більшість тих людей, які поприїжджали до Києва, і нібито для них війна в цьому місті закінчилася. У нашій країні йде війна, що ви цим російським під...сам допомагаєте бити по наших містах? Подумайте ви, чорти. Тупі, б...дь, більше сказати нічого не можу вам, — сказав Алієв.

Кращий коментар

auto-aleks145
Алекс Кучад - Эксперт
16.05.2023 20:25
Все вірно сказав Алієв. Тільки знімають не дебіли які ще й викладають в мережу - це робиться спеціально для кацапів. А потім включають і дурку і "вибачаються". Якби їм за це давали років 15, як мінімум, то поменшало б цих "дебілів", а так пожурили, а інші таке бачать, що пройшов номер - і продовжують робити таке саме.

Читати всі коментарі (34)

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть