Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Олександр Хацкевич: «За обійми з Монзуль отримав від дружини» (ФОТО)

2023-05-21 20:27 Колишній головний тренер київського «Динамо» Олександр Хацкевич в ефірі програми «ЧестнОК» пожартував про епізод з арбітринею ... Олександр Хацкевич: «За обійми з Монзуль отримав від дружини» (ФОТО)

Колишній головний тренер київського «Динамо» Олександр Хацкевич в ефірі програми «ЧестнОК» пожартував про епізод з арбітринею Катериною Монзуль, коли він під час матчу з «Олімпіком» спочатку накричав на неї, а пізніше обійняв.

Олександр Хацкевич і Катерина Монзуль

— Я тоді за цю дію більше отримав від дружини, ніж від когось. Вона подумала, що це дуже хороша моя знайома. Спочатку це були негативні емоції, але їх перевели на позитивні.

А як ви так зробили?

— Це рівень.

Кращий коментар

llo-stanslav
Стас ДК - Наставник
21.05.2023 21:08
Мене також спочатку вводило в оману наївне личко Монзуль, але з часом зрозумів що в нашому студійському корпусі наївних і чесних не має, а є тільки корупція. А перше що вбиває футбол це безчесність та безкарність суддів. Це призвело вже до того що скоро букмекерські контори перестануть приймати ставки на матчі в УПЛ. Особливо смішно коли про цю несправедливість зазначають головні винуватці цього які й роздають гроші, керівники Шахтаря та Дніпра-1.

Читати всі коментарі (13)

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть