Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Євген Селезньов: «Запрошував Шевченка на свій прощальний матч, але в нього не вийде»

2023-06-01 15:22 Колишній нападник збірної України Євген Селезньов повідомив, що Андрій Шевченко не зможе взяти участь у його ... Євген Селезньов: «Запрошував Шевченка на свій прощальний матч, але в нього не вийде»

Колишній нападник збірної України Євген Селезньов повідомив, що Андрій Шевченко не зможе взяти участь у його прощальному матчі.

Євген Селезньов

«Учора спілкувався з Андрієм Миколайовичем Шевченком, він зараз в Україні, але їде. Я його запрошував на свій прощальний матч, він узяв час на роздуми. Сьогодні ми з ним також поспілкувалися, у нього не вийде, але він передає вітання.

У матчі візьмуть участь люди, з якими я проходив певну частину своєї кар’єри, і я буду радий їх усіх бачити. Напевно, головна мета — не просто зібрати кошти, а багато коштів. Я поставив це за мету і я її досягну.

Вхід вільний. Приходьте, підтримайте. Я зібрав не стовідсотковий склад — Зінченко, Мудрик, Маліновський, Саня Усик і Андрій Миколайович не змогли приїхати, але ще чекаю рішення Сергія Станіславовича Реброва. Я його дуже поважаю, він легенда, так само як і Максим Шацьких.

Я буду вдячний, якби вони приїхали, але я розумію — особисте життя, також є сім’ї, якісь питання. Мені було приємно чути теплі слова від Андрія Миколайовича. Дуже респект йому за це», — сказав Селезньов.

Кращий коментар

dynamo1968
Владимир Си - Наставник
01.06.2023 16:03
А ще не зрозуміло: "головна мета — не просто зібрати кошти, а багато коштів." Не зрозуміло за рахунок чого - реклами, прав на показ, спонсорства чи пожертв? Якась заплутана інформація.

Читати всі коментарі (6)

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть