Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

«Наші виносили м’ячі рятуючись», — іспанські ЗМІ про матч з Україною

2023-06-28 18:17 Іспанські ЗМІ з радістю сприйняли порятунок своєї команди на останніх хвилинах матчу з Україною (2:2), пише ... «Наші виносили м’ячі рятуючись», — іспанські ЗМІ про матч з Україною

Іспанські ЗМІ з радістю сприйняли порятунок своєї команди на останніх хвилинах матчу з Україною (2:2), пише Команда1.

Marca

«Іспанія зі скрипом взяла перше місце у групі і вийшла в чвертьфінал», — описує матч Marca.

«Молодіжній збірній довелося багато помучитися, щоб досягти цього першого місця, тому що на 89-й хвилині Україна вийшла вперед і тимчасово відкинула Іспанію на друге місце. Але потім талант Родрі та холоднокровність Абеля Руїса повернули на шу команду на чільне місце в групі.

У матчі для Іспанії були складні хвилини, в які нашим гравцям залишалося лише виносити м’ячі, рятуючись від українського шквалу», — вважає газета.

As

«Абель Руїс має кулю в обоймі для виходу на Олімпійські ігри», — впевнена AS.

«Гол форварда на останній хвилині дозволив Іспанії зрівняти рахунок та стати переможцем групи, що забезпечує гіпотетично кращу позицію в плей-офф.

Склади обох команд показали, що для двох тренерів перемога було не такою важливою, як збереження сил основних гравців. У Іспанії усі стартери відпочивали, за винятком Сансе, який вийшов з перших хвилин. Україна також провела ротацію майже всієї команди та залишила у резерві Мудрика, на якого всі очікують з початку турніру», — підкреслює видання.

Mundo Deportivo

«2:2 — Іспанія перемогла в групі, забивши в роздягальню на 90-й хвилині», — констатує Mundo Deportivo.

«Матч був абсолютно рівним. Яки не дивно, суперники порівну володіли м'ячем і це створювало для Іспанії величезний дискомфорт. Причому настільки, що рахунок до перерви став 1:0 на користь України, коли В'юнник забив на 43-й хвилині.

Щоправда, раніше, стовідсотковий м'яч забив Родріго Рікельме, який скористався грубою помилкою українського голкіпера Нещерета. Але арбітр помилився ще більше за українця, визначивши, що іспанський нападник сфолив, аби викрасти м'яч у воротаря», — відзначає Mundo Deportivo.

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть