Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Джерело: Булеца не хоче залишатися в «Динамо»

2023-07-06 10:24 Півзахисник київського «Динамо» Сергій Булеца, який повернувся у свій клуб після оренди в луганській «Зорі», не ... Джерело: Булеца не хоче залишатися в «Динамо»

Півзахисник київського «Динамо» Сергій Булеца, який повернувся у свій клуб після оренди в луганській «Зорі», не бачить себе в столичній команді, повідомив в ефірі Youtube-каналу «ТаТоТаке» журналіст Михайло Співаковський.

Сергій Булеца. Фото - О.Попов

За інформацією джерела, 24-річний футболіст розглядатиме пропозиції від зарубіжних клубів. Щоправда, поки незрозуміло, а чи є взагалі зараз такі пропозиції.

Нагадаємо, Булеца наразі перебуває разом із «Динамо» на міжсезонному зборі в Австрії.

Кращий коментар

V.S.O.P.
ROGER MILLA - Эксперт
06.07.2023 10:56
26.06.2023 Новина на офіційному сайті Динамо - Вітаємо з поверненням до «Динамо». З яким настроєм стали до роботи, та які очікування від майбутніх зборів? - Дякую. Я щойно прийшов, дуже радий повернутися до команди, хлопці мене добре прийняли. Сьогодні перший день після відпустки, перші навантаження, розпочали роботу, працюємо. Думаю, з кожним днем будемо додавати. - Чи вже знаєте, на якій позиції гратимете у Мірчі Луческу? - Я більше атакуючий гравець. Але куди тренер поставить, там і готовий грати та прислухатися до його вказівок. - Які особисті цілі ставите у новому сезоні? - Звісно, хочеться закріпитися у «Динамо», регулярно грати за команду. Я сам вихованець динамівської академії, тому дуже хотілося б виступати в основному складі. https://fcdynamo.com/news/sergij-buleca-dumayu-z-kozhnim-dnem-budemo-dodavati

Читати всі коментарі (23)

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть