Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

«Динамо» в Австрії: «олімпійці» включились до роботи

2023-07-15 19:30 Київське «Динамо» продовжує підготовчий збір в австрійській федеральній землі Каринтія. Фото: fcdynamo.com У четвер на ранковому ...  «Динамо» в Австрії: «олімпійці» включились до роботи

Київське «Динамо» продовжує підготовчий збір в австрійській федеральній землі Каринтія.

Фото: fcdynamo.com

У четвер на ранковому тренуванні «біло-сині» працювали двома групами. В окремій групі займалися гравці київського «Динамо», які захищали честь країни на молодіжному чемпіонаті Європи.

Костянтин Вівчаренко, Володимир Бражко та Владислав Ванат виконували бігову роботу, а також трохи попрацювали з м’ячем під керівництвом тренера з фізпідготовки Віталія Кулиби.

До них вже під час тренування приєднався Олександр Сирота, який сьогодні прибув до тренувального табору «біло-синіх».

А от Руслан Нещерет вже займався разом із рештою голкіперів, спершу виконуючи спеціальні воротарські вправи під керівництвом Михайла Михайлова, а потім взяв участь і у роботі основної групи.

Основна ж частина гравців була зайнята переважно ігровими вправами, орієнтованими на контроль м’яча, побудову та взаємодію під час гри в обороні та атаці.

Наприкінці заняття динамівці працювали над кросами — прострілами та подачами, а також їх завершеннями. Під час цієї роботи завжди вистачає видовищних голів та красивих сейвів.

Нагадаємо, свій наступний контрольний матч «Динамо» проведе вже завтра. Суперник — кіпрський «Аріс», з яким «біло-сині» зіграють в австрійському місті Кніттельфельд. Гра розпочнеться о 19:00 за київським часом.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

15.07.2023, 19:30

Еще на эту тему

RSS
Новини
Loading...
«Лестер» вийшов в АПЛ 3
Dynamo.kiev.ua
27.04.2024, 17:59
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть