Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Зірка «Трабзонспора» назвав київське «Динамо» російською командою

2023-07-18 09:52 Зірка турецького «Трабзонспора» Тургай Семерджіоглу, згадуючи в рамках інтерв’ю HaberTS історію, пов’язану з київським «Динамо», дав ... Зірка «Трабзонспора» назвав київське «Динамо» російською командою

Зірка турецького «Трабзонспора» Тургай Семерджіоглу, згадуючи в рамках інтерв’ю HaberTS історію, пов’язану з київським «Динамо», дав зрозуміти, що вважає цей клуб російською командою. Примітно, що журналіст, який розмовляв із Семерджіоглу, не став його виправляти.

Тургай Семерджіоглу

«Головний тренер „Трабзонспора“ Ахмет Суат Озьязиджи був для нас більше, ніж просто наставником. Пам’ятаю, у нас був матч із київським „Динамо“ в Росії (ідеться про перший матч 1/16 фіналу Кубка чемпіонів-1981/82, що проходив у Києві у вересні 1981 року і завершився перемогою „Динамо“ з рахунком 1:0, — прим.ред.).

Ми перебуваємо в готелі і до початку поєдинку залишається зовсім небагато часу. Але я щосили граю в нарди з Чайджі Ахметом. А Суат так спостерігає за нашим протистоянням, що наче взагалі забув про матч із „Динамо“. Потім він схаменувся і навіть посварив нас. Перед грою виникла метушня, але ми все одно зуміли створити достатньо клопоту нашому суперникові», — сказав Семерджіоглу.

Кращий коментар

auto-vlad144
Vlad - Читатель
18.07.2023 12:51
Не треба шукати проблему там,де її нема.В ті часи практично весь світ(прості люди) ссср називав росією(подивіться фільми тих часів-Russia(Раша)).Ніхто тоді ні про яку Україну не чув і не знав. І,як це не сумно,і зараз більшість світу(Південна Америка,Африка,Азія)також не знають,де та Україна знаходиться.

Читати всі коментарі (22)

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть