Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Малиновський відмовив «Бешикташу»

2023-08-06 20:20 Український півзахисник французького «Марселя» Руслан Малиновський відмовився від пропозиції перейти до «Бешикташа». Руслан Малиновський Турецький гранд ... Малиновський відмовив «Бешикташу»

Український півзахисник французького «Марселя» Руслан Малиновський відмовився від пропозиції перейти до «Бешикташа».

Руслан Малиновський

Турецький гранд хотів узяти українця в оренду за 1,5 мільйона євро. Ба більше, як повідомляє Tuttosport, «Бешикташ» навіть був готовий прописати опцію можливого викупу футболіста за 7,5 мільйона євро.

За інформацією джерела, Малиновський відмовився від цієї пропозиції. При цьому реакція «Марселя» на ситуацію невідома.

Кращий коментар

auto-alex-el
Alex El - Старожил
06.08.2023 23:23
В Марселе идиоты... ( причем прежде всего наверняка болельщики и пресса, которые там весомы и подливают масло в огонь) Малиновский мало забил? Во первых его поставили не на ту позицию, что в Аталанте, а ниже. Смотрел несколько матчей Марселя, Малиновский выходил в основном на замену, но всегда усиливал игру. Начинал атаки, после которых забивали, сделал несколько предголевых ( это не считаеться?), он даже улучшил свою игру в оборонительных действиях! В третьих Марсель, командачка еще та, сплошные индивидуалисты, чуть что лупят с любой точки. (Аталанта в атаке гораздо интереснее!) На Малиновского практически не пасовали, он раздавал пасы... Но хотелось бы чтобы он остался в Марселе, чтобы поиграл в Лиге чемпионов, а не в середняке Торино.

Читати всі коментарі (3)

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть