Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Перша відставка сезону в УПЛ могла статися 6 серпня і все ще дуже близька

2023-08-08 19:52 Головного тренера «Ворскли» Віктора Скрипника могли звільнити з роботи вже у Львові після матчу з «Рухом», ... Перша відставка сезону в УПЛ могла статися 6 серпня і все ще дуже близька

Головного тренера «Ворскли» Віктора Скрипника могли звільнити з роботи вже у Львові після матчу з «Рухом», який полтавці провалили, — 1:4.

Віктор Скрипник (фото: gettyimages.com)

Наставник «біло-зелених» перебував за крок від того, щоби залишити полтавський колектив. Це сталося після другого фіаско поспіль: спочатку вилетіли від грузинської «Діли» з Ліги конференцій (1:3, 2:1), а потім безславно програли на «Арені Львів» «Руху» — 1:4.

У Львові після матчу до роздягальні «Ворскли» зайшов один із керівників клубу. Там відбулася жорстка розмова з футболістами, згодом таке ж спілкування на підвищених тонах зафіксували і з поки що головним тренером — при цьому Віктор Скрипник теж не корчив зі себе винуватого, а висловлював претензії співрозмовнику. Як пише «Спортивка», емоції невдовзі вляглися, тож різких кроків у «Ворсклі» цього разу уникнули. Однак, якщо полтавська команда не виправить гру та результати в найближчих поєдинках, ймовірність відставки Віктора Скрипника дуже велика.

До речі, Віктор Скрипник після матчу «Рух» — «Ворскла» не прийшов ні на прес-конференцію, ні на флеш-інтерв’ю до журналіста «УПЛ ТБ». І взагалі — керманич полтавської команди виглядав якимось дуже приреченим…

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

08.08.2023, 19:52
Топ-матчи
Лига конференций Астон Вилла Олимпиакос - : - 2 мая 22:00
Фиорентина Брюгге - : - 2 мая 22:00

Еще на эту тему

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть