Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Гольовий бенефіс форварда «Динамо» Матвія Пономаренка (ВІДЕО)

2023-08-13 17:30 Справжнім бенефісом нападника «Динамо» Матвія Пономаренка став поєдинок 3-го туру юнацької першості проти харківського «Металіста 1925». ... Гольовий бенефіс форварда «Динамо» Матвія Пономаренка (ВІДЕО)

Справжнім бенефісом нападника «Динамо» Матвія Пономаренка став поєдинок 3-го туру юнацької першості проти харківського «Металіста 1925».

Матвій Пономаренко (фото: fcdynamo.com)

Форвард відкрив рахунок на 6-й хвилині, а потім у другому таймі, на 63-й та 68-й хвилинах, забив ще двічі, тим самим оформивши хет-трик.

Окрім цього, у першому таймі після удару Матвія м’яч влучив у поперечину, від якої відскочив у спину Балабі та залетів у ворота, а стійка «парирувала» постріл Пономаренка прямо на ногу Геричу, який забивав у порожні ворота. На додачу нападник ще й записав на свій рахунок гольову передачу на Гусєва.

Таким чином Матвій узяв безпосередню участь у шести із семи забитих м'ячах!

Наразі Пономаренко після трьох турів упевнено очолює бомбардирські перегони, маючи у своєму доробку шість забитих м’ячів. Найближчий переслідував — одноклубник Владислав Герич із чотирма голами в активі.

Кращий коментар

Toha111
A G - Эксперт
13.08.2023 18:18
Поки що усе виходить результативно. Тепер би без травм і тільки покращувати гру. Хотілося б щоб уже найближчим часом забивав і за основну команду.

Читати всі коментарі (3)

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть